fcon Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Unii asculta... cabluri, altii condensatoare sau diode Schottky; ne apucam sa ascultam si cutii? Cutia folosita in aceasta constructie nici nu este menita, probabil, sa fie o lucrare desavarsita, de top, insa, pe langa faptul ca este bine facuta/inchegata, mai are o gaselnita bine aleasa, cu valente estetice: aroma de de lemn ars, vechi (vintage); sunt absolut convins ca, in realitate, arata si mai bine!Pe langa acest lucru, cei care lucreaza cu placere in lemn, stiu sa aprecieze o migaleala. Mi-ar place sa-mi iasa si mie niste imbinari/colturi asa bine facute, cum a reusit Razvan...Stimati colegi, nu luati in seama criticile! Continuati sa lucrati cu/in lemn; este un material docil, frumos, cald, extrem de placut. Tamplaria este, si ea, o meserie plina de satisfactii; exista si aici maestri... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 dupa mine arata ok,este vintage!!!razvan a muncit la carcasa si important este sa i placa lui,aici nu e casa de moda pentru carcase de amplificatoare,face omu cu ce poate si cum poatebaietii cu reclamatiile de frumusete,montajele voastre bagate in cutii de cdplayer cum arata??nu ca dracu??lorik199 cioculetul un pic mai mic! tu cu ce dai gauri ?cu cuiul??tu trebuie sa mai si inveti ca masa de la mufele RCA nu se monteaza izolat de carcasa metalica a amplificatorului sau ce mai faci tualxxx si pentru tine este valabil!hop primul post si sa ne apucam de criticat pe altii,pune si tu ceva realizat de tine si dupa acea comenteazahaideti sa vedem intii gunoaiele din ochii nostrii si dupa acea sa i criticam pe altii!scuzele mele lui lorik199 carcasa gaurita inestetic nu este a lui nu el a montat mufele RCA izolat fata de masa retractez tot ce am spus la adresa lui ,de vina este lipsa de atentie,oboseala.........totusi mai usor cu criticile! Link spre comentariu
lorik199 Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 poate am fost putin prea aspru cu criticile, aceasta vina mi-o asumdar de celelalte nu stiam nimicnici o problema, bine ca am lamurit putin lucrurile, tuturor ni se mai intampla Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Lucrarea arata foarte bine!!!Este de apreciat faptul ca razvan_3001 a muncit sa faca totusi o carcasa care nu arata rau deloc!Unii nu depasesc stadiul de motaje-paianjen raspandite prin camera. Altii din lipsa de timp folosesc carcase de calculator (adica eu ) ca sa arate totusi a aparat.Asa ca rautatile nu-si au rostul, la urma urmei SUNETUL CONTEAZA! Link spre comentariu
VTP Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 La modul GENERAL:De foarte multe ori am vazut pe forumuri diverse lucrari adulate sau criticate functie de aspect. Totul tine de optica fiecaruia pana la urma. Daca faci 1 amplificator, sau 1 pereche de incinte pentru uzul propriu, si mai dispui financiar si de relatii care te pot ajuta, e normal sa te angajezi in proiecte elaborate de la A la Z cu estetica bine gandita si executata. Cand ai pasiunea de a testa, experimanta, etc., o lucratura functionala si ingrijita este suficienta si ca atare criticile de ordin estetic sunt deplasate si jignitoare, mai ales atunci cand nu ai posibilitati de a investi multi bani si te servesti de ce ai!O lucrare poate fi executata cu cele mai scumpe materiale, cu luni de munca asidua, cu tamplarie si fisaje glossy piano, dar rezultatul investitiei sa fie la fel de comun ca orice jucarie "facuta pe picior"!!! Din pacate astfel de cazuri s-au vazut si la producatori mari. Pana la urma, un priodus cu impact acustic deosebit de bun e de preferat , chiar daca initial arata ca porcu'!!! Apoi, se poate aseza in straie de sarbatoare! Link spre comentariu
blue Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Chiar daca aspectul unui amplificator este o chestie de estetica, interiorul lui tradeaza aptitdinea constructorului de a face un lucru de calitate, rareori o lucrare dezordonata are legatura cu o anumita calitate audio, poate doar sa sune cumva... O cutiie de lemn fara proprtii armonioase nu are legatura cu simtul estetic iar construtia lui Razvan este doar un exercitiu de seriozitate si ambitie, daca se doreste un pas inainte , net-ul este plin de exemple vezi FELIXX, GABRIELE, sigur,exceptii. Personal am renuntat sa fac cea ce altii stiu sa faca mai bine , lemnul nu poate fi modelat de oricine, un timplar priceput si motivat este solutia...Si inca ceva, butoanele de plastic gri sint un fel de manele ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 De la teste si experimente se poate trece mai departe...(probabil in timp se poate obtine si un sound adecvat tubului). Link spre comentariu
razvan_3001 Postat Ianuarie 10, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede.Confucius la buna vedere razvan Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum