Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

el84 de sarbatori !!!!!

razvan_3001

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• razvan_3001

6

• lorik199

3

• zal

2

• hpavictor

1

Top autori în acest subiect

Asa e, se vede aluminiul pe cant-ul soclurilor de la tuburi, doar culoarea eloxarii e de "cablaj".Trafurile ar merita niste "oale", ceva, pe ele.Felicitari! Si 'Aritma " mea s-a nascut de Craciun, acum doi ani. :rade:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

am recunoscut el84 sau 6p14p si un 6n2p dar ce e Zairixu ala ? ez80?? totul e facut pe socluri sau exista si cablaj? schema e cea de pe forum ARITMA sau e ceva diferit? felicitari....solutia optima dupa parerea mea de a asculta in casa (as prefera un SE cu 6C33C da inca nu e gata :(( )

Link spre comentariu

dar ce e Zairixu ala ? ez80??
Nu avea cum sa fie EZ80 pt ca un astfel de tub suporta max 90mA, iar in clasa A se ia cam 50mA/EL84 nou asa ca depasea din start consumul.UI EZ81 duce la 150mA :da.
Link spre comentariu
cred ca inainte de a posta ati baut ceva, pt ca mi se pare o lucrare cu un aspect placut
Link spre comentariu
Vizitator viobio

dupa mine arata ok,este vintage!!!razvan a muncit la carcasa si important este sa i placa lui,aici nu e casa de moda pentru carcase de amplificatoare,face omu cu ce poate si cum poatebaietii cu reclamatiile de frumusete,montajele voastre bagate in cutii de cdplayer cum arata??nu ca dracu??lorik199 cioculetul un pic mai mic! tu cu ce dai gauri ?cu cuiul??tu trebuie sa mai si inveti ca masa de la mufele RCA nu se monteaza izolat de carcasa metalica a amplificatorului sau ce mai faci tualxxx si pentru tine este valabil!hop primul post si sa ne apucam de criticat pe altii,pune si tu ceva realizat de tine si dupa acea comenteazahaideti sa vedem intii gunoaiele din ochii nostrii si dupa acea sa i criticam pe altii!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări