Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Motor --> Generator

Vizitator Mihail_

Postări Recomandate

va salut . :aplauze respect pentru initiativa .am modificat un motor depinde ce magneti folosesti si cu ce sarma este bobinat acel motor .pt eoliana este necesar cuplu .elicie cu 5 paleti .spor

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 125
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gica70

12

• aureliu67

10

• mișa

6

• srdjan

6

Top autori în acest subiect

Toata lumea astepta rezultatele cu nerabdare. Este posibil sa ne spuneti cat au costat magnetii si care sunt rezultatele?

magneti am folosit din hard disk taiati in doua si suprapusi in sanvis doar pentru experimente .4 poli .s-e decupeaza in roror 4 canale pe lungimea lui ,in cruce ,pe inteles,se aseaza magneti N-S-N-S si este gata .o s-a pun pe youtube in functie de puterea magnetilor obtii si rezultate mai bune .o faza rotit la mana 15v cealanta 15v
Link spre comentariu

multumesc .si eu am fost incepator si mau ajutat altii ,tin s-a le multumesc.vezi topic mini eoliana.sper s-a va fie de folos.acolo s-e pot pune magneti 40/10/10sau cilindru sau 40/15/5 mm.eu nu am avutde asta am preferat de hard .in functie de magneti si sarma din el obtineti putere .decat o chinezarie care stim preturile mai bine home made.succes

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări