cristi1974 Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 va salut . respect pentru initiativa .am modificat un motor depinde ce magneti folosesti si cu ce sarma este bobinat acel motor .pt eoliana este necesar cuplu .elicie cu 5 paleti .spor Link spre comentariu
aureliu67 Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Toata lumea astepta rezultatele cu nerabdare. Este posibil sa ne spuneti cat au costat magnetii si care sunt rezultatele? Link spre comentariu
cristi1974 Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Toata lumea astepta rezultatele cu nerabdare. Este posibil sa ne spuneti cat au costat magnetii si care sunt rezultatele?magneti am folosit din hard disk taiati in doua si suprapusi in sanvis doar pentru experimente .4 poli .s-e decupeaza in roror 4 canale pe lungimea lui ,in cruce ,pe inteles,se aseaza magneti N-S-N-S si este gata .o s-a pun pe youtube in functie de puterea magnetilor obtii si rezultate mai bune .o faza rotit la mana 15v cealanta 15v Link spre comentariu
cristi1974 Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 aici aveti o proba la motorulasicron Link spre comentariu
aureliu67 Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Excelent!!Feleicitari pentru realizare si ajutor pt altii.Respect pentru cei care realizeaza ceva si ajuta pe altii! Link spre comentariu
cristi1974 Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 multumesc .si eu am fost incepator si mau ajutat altii ,tin s-a le multumesc.vezi topic mini eoliana.sper s-a va fie de folos.acolo s-e pot pune magneti 40/10/10sau cilindru sau 40/15/5 mm.eu nu am avutde asta am preferat de hard .in functie de magneti si sarma din el obtineti putere .decat o chinezarie care stim preturile mai bine home made.succes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum