hpavictor Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Va rog sa comentati aceasta schema , consider eu de fite.... Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2009 si inca cateva amplificatoare/preamplificatoare de acelasi fel..... Link spre comentariu
blue Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Greu de abordat o constructie Mc Intosh, sint foarte tari ,cred ca au o echipa de cercetare formidabila... Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Da , dar schemele de preamplificatoare totusi nu sunt OZN-uri , exista posibilitatea ca cineva curajos sa se inspire , iar eu ma minunez de solutiile tehnice alese si multumita user-ului ZAL pentru desconspirarea amanuntelor constructive ale unor modele de amplificatoare de la McIntosh postate intr-un alt subiect , chiar sunt tari baietii aia....poate pentru unii dintre colegii de forum schemele prezentate nu sunt pline de mister , bune in loc de icoana , si poate ne pot atrage atentia asupra unor amanunte pline de importanta , pe care din diverse motive nu le percepem imediat , care pot reprezenta sarea si piperul acestor scheme , de altfel acesta si este motivul pentru care am postat aceste scheme....poate ne lumineaza si pe noi cineva ! Va urez auditii placute si succes in constructii de calitate ! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 ai rasucit cutitul in rana! :cry: (acest amplificator costa cam 12000euroi!!!)este amplificatorul meu preferatschema nu este greu de abordat DAR!!!! exista o mare problema ,de unde trafuri de iesire ???poate se gasesc de cumparat ?! sau ceva date despre elemerita clonat sau macar incercatunde gasesti schemele astea???te rog nu mai posta asemenea frumuseti ca ma faci cu capul! Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Teoretic, Mc2000 se poate clona, dac? cunoa?tem Raa ptr 4 tuburi 6550/KT88 la Ua +500V ?i aplic?m ce se cunoa?te despre raportul înf??ur?rilor anodice fa?? de cele catodice din trafo de la anticul Mc275 (mai pu?in înf??urarea ptr tuburile prefinale, desigur), cu ni?te miezuri de calitate (nu cred c? sughi?? la tole E+I, ptr aceea?i sec?iune, sau mai mare, cum au încercat unii pe afar?), iese aproape. Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Cam asta e tot ce mai exista despre MC2000 , daca cineva are curajul , totusi , sa se inspire sau sa faca o replica , eu personal ii urez succes ! Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Pentru a mai enerva pe CINEVA mai postez si alte amanunte picante....Va urez auditii placute si succes in constructii de calitate ! Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Consider ca cel mai usor de inteles cum este construit un amplificator McIntosh , reiese din imaginile atasate , oarecum exista si detalii constructive , foto , precum si prezentarile din epoca ale firmei producatoare la diversele variante ale modelului MC275 ( ca o curiozitate , in 1970 costa la dealerii de profil 450 USD ) ! daca considerati ca merita sa folositi experienta constructiva , va puteti inspira , evident in scop didactic , pentru a putea avea idei de urmat in constructiile de calitate cu tuburi ! Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Va urez CRACIN FERICIT , auditii placute si succes in constructii de calitate Link spre comentariu
Kosmin Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Foarte interesante pdf-urile, multumim frumos Victor pt efortul tau de a ni le impartasi!Apropo schema amplifului acela cu 8005 de la McIntosh nu o ai prin preajma? Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Din pacate , nu ( inca ) , se pare ca se numeste K107 si a fost produs pentru Western Electric in 1952 , dar rebranduit.....oricum era de radioficare ( cu iesire de linie ) cu finale GE8005 , un mare monstru , 200Wout ! pentru acea vreme aproape de infinit......constructiv era din doua blocuri sursa+final independente , cred ca mergea si cu OT100 ! Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 25, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2009 Odata cu fericirea si linistea in spiritul Craciunului , cu stomacul plin , inconjurati de familia iubitoare , sa va ganditi si la montaje de calitate cu lampi , si daca aveti vreo parere , va rog sa scrieti impresiile , gandurile despre cum ati vedea o posibila , viitoare constructie , replica/clona/adaptare a unui montaj McIntosh sau upgrade/modificare a unuia existent , va rog sa propuneti si solutii pentru trafo out...sunt convins ca merita ! Va urez auditii placute si succes in constructii de calitate ! Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2009 Dupa numarul de descarcari , se pare ca documentele despre McIntosh au atras atentia la peste 400 de colegi de forum , dar nu prea au avut nimic de comentat........consider ca merita studiate si urmatoarele scheme ,evident , ca si primele , numai pentru scopuri didactice , si ca de obicei invit pe toata lumea la discutii libere pe tema acestor scheme ! Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2009 Iata si un produs marca McIntosh special fabricat pentru evaluarea amplificatoarelor...... probabil ca de data aceasta vor gasi putin timp si pentru a dezbate subiectul userii VALDERAMA BLUE DEPANATORUL MISA SEBI-C LAZAROIU si toti celalti colegi de forum care stiu despre ce este vorba...... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum