Vizitator mihaimgm Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Salut. Am o masinuta cu radiocomanda cu 4 functii(inainte/inapoi, stanga/dreapta). As vrea sa ii mai adaug o comanda(aprinderea farurilor de ex.). Se poate? Sau daca nu ce alte solutii sunt sa am mai multe comenzi pe telecomanda. Multumesc.Scuze daca nu am postat unde nu trebuie. Link spre comentariu
gica70 Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Salut. Am o masinuta cu radiocomanda cu 4 functii(inainte/inapoi, stanga/dreapta). As vrea sa ii mai adaug o comanda(aprinderea farurilor de ex.). Se poate? Sau daca nu ce alte solutii sunt sa am mai multe comenzi pe telecomanda. Multumesc.Scuze daca nu am postat unde nu trebuie.Nu cred ca se poate. Daca va multumeste puteti lega farurile in paralel cu comanda de mers inainte (de exemplu). Acest lucru sa se faca cu un releu intermediar sau cu un tranzistor de putere mijlocie. Link spre comentariu
boboBOBO Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Banuiesc ca e o masinuta din asta chinezeasca ! Daca e asa inseamana ca nu se poate , "telecomenzile " doar atat stiu ! Daca vrei ia-ti o statie cu 4 canale .. si o poti modifica sa mai ai un canal liber ! Daca iti iei statie ai avantajul si acceleratiei si directiei progresive sau poti alege metoda spusa de colegul .. Link spre comentariu
Vizitator mihaimgm Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Salut. Am o masinuta cu radiocomanda cu 4 functii(inainte/inapoi, stanga/dreapta). As vrea sa ii mai adaug o comanda(aprinderea farurilor de ex.). Se poate? Sau daca nu ce alte solutii sunt sa am mai multe comenzi pe telecomanda. Multumesc.Scuze daca nu am postat unde nu trebuie.Nu cred ca se poate. Daca va multumeste puteti lega farurile in paralel cu comanda de mers inainte (de exemplu). Acest lucru sa se faca cu un releu intermediar sau cu un tranzistor de putere mijlocie.Am legat farurile pe comanda de mers inainte la o masinuta dar este enervant ca merg doar atunci cand merge motorasul inainte. ma gandeam sa ii fac un temporizator(daca zic bine) care sa aprinda farurile pentru 20 sec atunci cand merge inainte, si astfel farurile stateau aprinse si daca masinuta se oprea pt putin timp sau daca mergea inapoi. Link spre comentariu
Vizitator mihaimgm Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Banuiesc ca e o masinuta din asta chinezeasca ! Daca e asa inseamana ca nu se poate , "telecomenzile " doar atat stiu ! Daca vrei ia-ti o statie cu 4 canale .. si o poti modifica sa mai ai un canal liber ! Daca iti iei statie ai avantajul si acceleratiei si directiei progresive sau poti alege metoda spusa de colegul ..Cam cat costa o statie din asta de zici tu? Pentru ca totusi e o chinezarie(masinuta). Imi mai venise o idee, dar nu stiu daca merge. Daca mai adaug in "telecomanda" actuala componentele unei alte telecomenzi, iar la masinuta circuitul din a doua masinuta pot sa am toate comenzile disponibile. Exemplu:telecomnda1 are inainte/inapoi, stanga/dreapta; telecomnda2 are inainte/inapoi; Unind circuitele din ele voi avea 6 functii, tinand cont ca prima are 4 si a doua 2? Sunt doar niste idei de incepator. Scuze daca aberez prea mult si multumesc pentru raspunsuri. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 viewtopic.php?f=16&t=43279&p=373980#p373980 Cauta adresa postata de Stefan_ro. Link spre comentariu
boboBOBO Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 ce zic eu costa cam 150 ron , http://www.sierra.ro/E-FLY-100B--4-canale-p526p.html uite aici ..si ai 4 canale disponibile si progresive ! Succes Link spre comentariu
Vizitator mihaimgm Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Multumesc. Se poate inchide. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum