Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

mic woofer cu DYG 811-62B 4O

Vizitator alyen

Postări Recomandate

• Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• margarit2001

5

• notchman

3

• vlad_2770

3

• adi_0106

2

Top autori în acest subiect

arata bine.dar de unde ai facut rost de cilindrul de plastic cu grosimea de 1cm??Am vazut ca acum au aparut mai noi niste tevi de canalizare cred de plastic , culoarea portocaliu sau caramiziu. Pe la magazine se gasesc cu diametrul maxim de 20cm dar am vazut ca prin santier au aparut si de 30 cm cred. Lungimea e parca de 4 metri sau pe acolo.Asa ceva ai folosit.Mi se pare ca nu era scumpa teava cu diametru de 20cm parca in jur de 300.000 lei si la 4 metri lungime.

Link spre comentariu

ei vlad vlad stii tu cevale stiu si pe alea pe care zici u - insa sunt cam subtiriastea de care am yo se folosesc la canalizare la fabrici - plasticul e negru si dur d tot :wink:

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

Am si eu un difuzor ca acesta! Pana la urma ce volum tre sa aiba incinta acestuia? Am vazut ca a scris cineva de 22L dar nu a confirmat nimeni daca e bine sau nu ! Cam care ar fi puterea pe care o rezista si merge fara sa aibe probleme!Va multumesc!

Link spre comentariu

Nou venitJoined: 28 Jun 2005Posts: 1 Posted: Tue Jun 28, 2005 10:58 pm Post subject: mic woofer cu DYG 811-62B 4O vreau sa fac un woofer-ash pt. pc-ul meu m-am oprit la acest difuzor puteti sa-mi ziceti si mie daca ati mai lucrat cu el? cum merge? in ce cutie ar merge cel mai bine? multumiri anticipate PS stiu ca o sa-mi sariti in cap si o sa ziceti ca nu e nik de diful asta insa doar pentru asa ceva sunt fonduri ce ai facut frate? ai dat copy/paste de pe alt site?intamplator am gasit topicul asta pe alt forum asemanator incarcand sa caut detalii despre difuzorul tau,nu stiu cum suna dar l-am vazut montat pe incinta cu doua caiTOTUSI sunt curios; topicul respectiv la care nu a raspuns nimeni e abandonat din 2005,ce ai facut?ti-ai amintit de proiect dupa ce ai iesit din coma? :ras: :ras: :ras: ai vazut lumina de la capatul.........?

Link spre comentariu

Daca ai fi citit mai bine ai fi vazut ca nu eu sunt autorul topicului, si in loc sa deschid alt topic am zis sa postez aici! Ce e asa de mare lucru? In loc sa ma ajuti te legi de topic care este vechi!Numai bine,

Link spre comentariu

Daca ai fi citit mai bine ai fi vazut ca nu eu sunt autorul topicului, si in loc sa deschid alt topic am zis sa postez aici! Ce e asa de mare lucru? In loc sa ma ajuti te legi de topic care este vechi!Numai bine,

pai ti-a raspuns margarit2001 ,suna bine in 22l mia parut haios ca ai folosit aceeasi propozitie cu cea pe care am pus-o eu mai sus
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări