Mircea Bartic Postat Iulie 29, 2005 Partajează Postat Iulie 29, 2005 parerea mea e ca plasticul este f bun pt acea aplicatieforma aceea cilindrica ii da rezistenta Link spre comentariu
notchman Postat August 1, 2005 Partajează Postat August 1, 2005 Omu , tu poate ai materiale mai bune (la plastice ma refer) io ce am gasit , sunt de 0,000001 lei , ..Din cauza asta lucrez numai cu :lemn , mdf, pal ... Link spre comentariu
margarit2001 Postat August 8, 2005 Partajează Postat August 8, 2005 alyen uite aici o abordare a proiectului tau Link spre comentariu
vlad_2770 Postat August 8, 2005 Partajează Postat August 8, 2005 arata bine.dar de unde ai facut rost de cilindrul de plastic cu grosimea de 1cm??Am vazut ca acum au aparut mai noi niste tevi de canalizare cred de plastic , culoarea portocaliu sau caramiziu. Pe la magazine se gasesc cu diametrul maxim de 20cm dar am vazut ca prin santier au aparut si de 30 cm cred. Lungimea e parca de 4 metri sau pe acolo.Asa ceva ai folosit.Mi se pare ca nu era scumpa teava cu diametru de 20cm parca in jur de 300.000 lei si la 4 metri lungime. Link spre comentariu
margarit2001 Postat August 8, 2005 Partajează Postat August 8, 2005 ei vlad vlad stii tu cevale stiu si pe alea pe care zici u - insa sunt cam subtiriastea de care am yo se folosesc la canalizare la fabrici - plasticul e negru si dur d tot :wink: Link spre comentariu
Vizitator CJ Postat August 8, 2005 Partajează Postat August 8, 2005 Vreau si eu parametrii acestui difuzor! :shock: Link spre comentariu
vlad_2770 Postat August 8, 2005 Partajează Postat August 8, 2005 deci se pare ca daca vreau sa fac rost de tuburi negre f. dure trebuie sa ma duc prin santiere :(. OFFF nu prea cred ca am sa fac asta. Link spre comentariu
Vizitator CJ Postat August 8, 2005 Partajează Postat August 8, 2005 Margarit vinde tuburile, vorbiti cu el! Link spre comentariu
Bogdi16 Postat August 8, 2005 Partajează Postat August 8, 2005 Uitate la VANZARI CUMPARARI ELECTRONICE. Are margarit 2 tuburi de vanzare numai bune pt tine parerea mea Link spre comentariu
vlad_2770 Postat August 9, 2005 Partajează Postat August 9, 2005 tuburile lui deja sunt mochetate si nu stiu diametrul. Oricum doream sa cumpar doar tubul simplu si atat!Nu vreau gata facut. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat August 9, 2005 Partajează Postat August 9, 2005 Diametrul cred ca este de 20 cm Link spre comentariu
mely17 Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Am si eu un difuzor ca acesta! Pana la urma ce volum tre sa aiba incinta acestuia? Am vazut ca a scris cineva de 22L dar nu a confirmat nimeni daca e bine sau nu ! Cam care ar fi puterea pe care o rezista si merge fara sa aibe probleme!Va multumesc! Link spre comentariu
mariobe Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Nou venitJoined: 28 Jun 2005Posts: 1 Posted: Tue Jun 28, 2005 10:58 pm Post subject: mic woofer cu DYG 811-62B 4O vreau sa fac un woofer-ash pt. pc-ul meu m-am oprit la acest difuzor puteti sa-mi ziceti si mie daca ati mai lucrat cu el? cum merge? in ce cutie ar merge cel mai bine? multumiri anticipate PS stiu ca o sa-mi sariti in cap si o sa ziceti ca nu e nik de diful asta insa doar pentru asa ceva sunt fonduri ce ai facut frate? ai dat copy/paste de pe alt site?intamplator am gasit topicul asta pe alt forum asemanator incarcand sa caut detalii despre difuzorul tau,nu stiu cum suna dar l-am vazut montat pe incinta cu doua caiTOTUSI sunt curios; topicul respectiv la care nu a raspuns nimeni e abandonat din 2005,ce ai facut?ti-ai amintit de proiect dupa ce ai iesit din coma? ai vazut lumina de la capatul.........? Link spre comentariu
mely17 Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Daca ai fi citit mai bine ai fi vazut ca nu eu sunt autorul topicului, si in loc sa deschid alt topic am zis sa postez aici! Ce e asa de mare lucru? In loc sa ma ajuti te legi de topic care este vechi!Numai bine, Link spre comentariu
mariobe Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Daca ai fi citit mai bine ai fi vazut ca nu eu sunt autorul topicului, si in loc sa deschid alt topic am zis sa postez aici! Ce e asa de mare lucru? In loc sa ma ajuti te legi de topic care este vechi!Numai bine,pai ti-a raspuns margarit2001 ,suna bine in 22l mia parut haios ca ai folosit aceeasi propozitie cu cea pe care am pus-o eu mai sus Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum