Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

mic woofer cu DYG 811-62B 4O

Vizitator alyen

Postări Recomandate

Vizitator alyen

vreau sa fac un woofer-ash pt. pc-ul meu m-am oprit la acest difuzor puteti sa-mi ziceti si mie daca ati mai lucrat cu el? cum merge? in ce cutie ar merge cel mai bine? multumiriPS stiu ca o sa-mi sariti in cap si o sa ziceti ca nu e nik de diful asta insa doar pentru asa ceva sunt fonduri

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• margarit2001

5

• notchman

3

• vlad_2770

3

• adi_0106

2

Top autori în acest subiect

sal alyensi eu am incercat un proiect de genuacest dif in cutie inchisa de aprox 22l - merge bine bine pentru banii care ebaftaPS n-am calculat parametri, mi=a zis cineva care i-a calculat in ce tip de cutie trebe sa-l pun

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

poti folosi un cub cu masura laturi de 28 cm (masura interioara) si da 22 l :wink:

am citit pe aici pe forum ca (virgula) cuburile sunt cea mai proasta alegere pt subwoofere :? parca si nexus_3 a zis
Link spre comentariu
Vizitator gYorge

daca subwooferle sub forma de cub sunt proaste atunci dc majoritatea subwooferelor profesionale sunt sub aceasta forma??? :? sc snake am gresit si yo :oops:

Link spre comentariu

cutia e in forma de cilindrurealizata din teava de plastic(grosime 1cm) cu capace din pal de grosime 2cm captusita cu material fonoabs si invelita la exterior cu mocheta interior : diametru 24cm inaltime 50cmbafta

Link spre comentariu

Plasticul este cea ma proasta alegere pentru confectionare unu sub...parerea mea...

la 1 cm grosime e satisfacator :wink: , incintele in forma de tub au vibratii mici asupra corpului cilindrului
Link spre comentariu

si ce ma rog ai tu cu plasticele? :d si daca tot zici ca e cea mai proasta alegere hai sa luam amandoi acelasi dif sa facem 2 feluri d incinte-tu lemn yo plasticsa vedem cat d prost e plasticulce zici notchman? :DPS mentionez ca folosesc un plastic tare ca dreaq-daca sar pe el cu cele 60kg ale mele nu da nici cel mai mic semn de indoire

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări