Vizitator alyen Postat Iunie 29, 2005 Partajează Postat Iunie 29, 2005 vreau sa fac un woofer-ash pt. pc-ul meu m-am oprit la acest difuzor puteti sa-mi ziceti si mie daca ati mai lucrat cu el? cum merge? in ce cutie ar merge cel mai bine? multumiriPS stiu ca o sa-mi sariti in cap si o sa ziceti ca nu e nik de diful asta insa doar pentru asa ceva sunt fonduri Link spre comentariu
margarit2001 Postat Iulie 4, 2005 Partajează Postat Iulie 4, 2005 sal alyensi eu am incercat un proiect de genuacest dif in cutie inchisa de aprox 22l - merge bine bine pentru banii care ebaftaPS n-am calculat parametri, mi=a zis cineva care i-a calculat in ce tip de cutie trebe sa-l pun Link spre comentariu
Vizitator danielzane Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 si ce dimensiuni are cutia ? Link spre comentariu
Vizitator gYorge Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 salpoti folosi un cub cu masura laturi de 28 cm (masura interioara) si da 22 l :wink: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 poti folosi un cub cu masura laturi de 28 cm (masura interioara) si da 22 l :wink:am citit pe aici pe forum ca (virgula) cuburile sunt cea mai proasta alegere pt subwoofere :? parca si nexus_3 a zis Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 nu si daca interiorul il faci sferic :lol: Link spre comentariu
Vizitator gYorge Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 daca subwooferle sub forma de cub sunt proaste atunci dc majoritatea subwooferelor profesionale sunt sub aceasta forma??? :? sc snake am gresit si yo :oops: Link spre comentariu
radue Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 Eu nu am vazut dif pro sub forma de cub.Nu stiu poate oi fi eu mai chior da :roll: poate vroiai sa spui subwoofer sub forma de cub??? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 unde ai vazit subwofere profesionale sub forma de cub ? Poate ceva ciurucuri chinezesti sau facute de nustiu cine... Link spre comentariu
Vizitator gYorge Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 oks' greseala mea sc :oops: Link spre comentariu
margarit2001 Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 cutia e in forma de cilindrurealizata din teava de plastic(grosime 1cm) cu capace din pal de grosime 2cm captusita cu material fonoabs si invelita la exterior cu mocheta interior : diametru 24cm inaltime 50cmbafta Link spre comentariu
notchman Postat Iulie 29, 2005 Partajează Postat Iulie 29, 2005 Plasticul este cea ma proasta alegere pentru confectionare unu sub...parerea mea... Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iulie 29, 2005 Partajează Postat Iulie 29, 2005 Plasticul este cea ma proasta alegere pentru confectionare unu sub...parerea mea...la 1 cm grosime e satisfacator :wink: , incintele in forma de tub au vibratii mici asupra corpului cilindrului Link spre comentariu
notchman Postat Iulie 29, 2005 Partajează Postat Iulie 29, 2005 Eu am ce am cu plasticele , nu le suport......... :x 8) Link spre comentariu
margarit2001 Postat Iulie 29, 2005 Partajează Postat Iulie 29, 2005 si ce ma rog ai tu cu plasticele? si daca tot zici ca e cea mai proasta alegere hai sa luam amandoi acelasi dif sa facem 2 feluri d incinte-tu lemn yo plasticsa vedem cat d prost e plasticulce zici notchman? :DPS mentionez ca folosesc un plastic tare ca dreaq-daca sar pe el cu cele 60kg ale mele nu da nici cel mai mic semn de indoire Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum