crydel Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Buna ziua,dupa cum zice si titlul ma intereseaza o schema de conectare a unui lcd la casetofonul auto philips car400,intrucat nu am calculator de bord pe dacie Link spre comentariu
crydel Postat Decembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2009 nimeni ,nimic?nici o idee??? Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 car 400 nu se pune pe opeluri ? daca da, vezi ca sunt lcd-uri speciale pt el. Link spre comentariu
crydel Postat Decembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2009 da se pune pe opel dar nu am bani sa-mi iau ecran de genu , ma interesa sa-i adaptez unu dintr-un ecran Character LCD Link spre comentariu
t-daniel Postat Decembrie 25, 2009 Partajează Postat Decembrie 25, 2009 Dincate stiu eu CAR 400 au echipat atat astra G cat si vectra B. Nu cred ca se poate adapta un alt display. Singura solutie este sa cauti pe la centrele de dezmembrari auto poate gasesti unul mai ieftin.Atentie cele de vectra au o boala genetica in ceea ce priveste liniile si pixelii morti. In caz ca gasesti uite un link cu conexiunile: http://elektron.pol.lublin.pl/users/djl ... eldisp.htm Daca nu gasesti mai bine il vinzi si-ti cumperi un casetofon normal. PS: Vezi ca daca este codat si nu ai codul alti bani, alta distractie. Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Decembrie 25, 2009 Partajează Postat Decembrie 25, 2009 PS: Vezi ca daca este codat si nu ai codul alti bani, alta distractie.pai pentru car 300 era un programel in care introduceai seria cassului si iti dadea codul de deblocare. nu cred ca pentru car 400 nu exista Link spre comentariu
crydel Postat Decembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Va multumesc de raspunsuri ,casetofonul a fost codat dar multumita lui zvasile acum functioneaza perfect(nu merge cu serialul trebuie citita memoria)cat despre ecran ...la cat costa unu fie el si de la dezmembrari,cred k mai bine ramane asaps Sarbatori Fericite si va multumesc inca odata pentru raspunsuri Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum