expert Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 am intrat in posesia unui mavo35 care probabil a luat vreo tranta ori cineva a masurat mai "neortodox" cu el! de aceea acul de la instrument se blocheaza pe la 75% din cursa (atinge tabla cu inscrisuri);deci se mai poate repara/recentra instrumentul magnetoelectric sau se inlocuieste microampermetrul cu unul bun? Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Inainte vreme,avea CFS-ul un atelier AMC si oameni f buni pt asa ceva,acum chiar ca nu mai stiu unde se mai poate repara asa ceva(in vremurile sus amintite,am reparat instrumente cu fir de torsiune rupt acolo).Banuiesc, nu e o urgenta pana in ianuarie,si atunci daca nu reusesc sa ti-l pun la punct,poate gasim unul bun si il schimbam,asta daca nu rezolvi pana atunci.Numai bine si sarbatori fericite. Link spre comentariu
expert Postat Decembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2009 stiu de CFS, de atelierul de acolo si de oamenii priceputi care au lucrat acolo; din pacate acum, o parte din ei nu mai sunt , altii sunt prea departe de romania ; oricum nu e graba, dupa sarbatori am sa reiau subiectul! pina atunci numai bine si Sarbatori Fericite! Link spre comentariu
whitesnake Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 buna! am un amic care lucreaza la termocentrala mintia (deva) si a reparat la viata lui multe astfel de aparate de masura, printre care si mavo 35 pe langa cele rusesti avute in dotare in laboratoarele de la termocentrala. daca doriti pot lua legatura cu el. dezavantajul este ca trebuie trimis pana la deva si fiind un aparat sensibil nu recomand posta romana, iar firmele de curierat lucreaza cam scump. cu banii dati pe transport luati altul in stare buna de functionare insa cum credeti dumneavoastra. toata stima. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 La o aventura de genul Iasi-Deva si retur,nici un aparat nou nu e sigur ca rezista,e inutila solutia,mai ales ca drumul dus-intors depaseste valoarea aparatului...oferta loco a ramas valabila,trebuie doar un pic de "vointa politica" Link spre comentariu
d2134 Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Acum ca a trecut si revelionul sirbesc, daca chiar vrei sa repari aparatul ala, vezi ca este la vinzari un instrument in buna stare. E chiar in Iasi si costa 10 RON http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=59&t=46936&p=468834#p468834 http://i46.tinypic.com/11qnus2.jpg Link spre comentariu
em2006 Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Am vazut si eu poza cu firele instrumentului rascacarate. Puneti-le fratilor in scurt cand nu sunt legate in montaj, e pacat de ele! Si cand faceti interventii in aparat, care presupun deconectarea instrumentului, primul lucru ar trebui sa fie scurtcircuitarea instrumentului... Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 E mai greu cu primul,dupa aia afla ei de ce... Link spre comentariu
johans Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Salut,Eu am pastrat instrumentul de la un mavo 35,(pe care l-am primit de la un unchi de cel putin 15 ani), dar nu stiam ca firele instrumentului se pun in scurt.Zilele astea l-am probat pentru prima data, dar imi indica mult mai putin fata de cel din aparat(Mavo 35).Cu stima, Link spre comentariu
c_anicai Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Salut,Eu am pastrat instrumentul de la un mavo 35, .............. imi indica mult mai putin fata de cel din aparat(Mavo 35).dacă ai inspiraţia să demontezi magneţii ca să-l cureţi de praf ... etc, o să ai surpriza că magneţii se slăbesc apoi cei 45 microamperi cap scală vor fi 75 Link spre comentariu
johans Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Salut,Multumesc pentru idee !.Cu stima, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum