Dj_Dog Postat Iunie 29, 2005 Partajează Postat Iunie 29, 2005 de unde pot afla parametrii difuzoarelor SAL de pe siteul http://www.telezimex.ro ? Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 29, 2005 Partajează Postat Iunie 29, 2005 http://www.sal.hu ......... sper sa te descurci tu pe acolo cu limba :shock: Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iunie 29, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2005 frate ce limba inodata au astia!!!! :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu
LUCI Postat Iunie 29, 2005 Partajează Postat Iunie 29, 2005 La ce dif te intereseaza ca poate te ajut eu Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iunie 29, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2005 nu ma intereseaza un model anume doar voiam sa fac o comparatie intre difurile alea shi alte modele de la alte magazine.in viitor as vrea sa-mi iau niste difurimerci frumos!!! Link spre comentariu
LUCI Postat Iunie 29, 2005 Partajează Postat Iunie 29, 2005 Daca nu ai luat inca ceva mai bine nu lua sal ia si tu ceva mai bun ca nu-i mare duferenta de pret Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iunie 29, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2005 deocamdata nu imi iauintrebam doar asa informativ pt ca mi s-au parut mai aspectoase difurile SAL decat cele de la kon, shi parca au preturile mai mici difurile SAL Link spre comentariu
Vizitator michael Postat Iunie 30, 2005 Partajează Postat Iunie 30, 2005 OK treaba merge cam asa... din pag. home ->TERMEKEK->SAL TERMEKEK->HAZI HI-FI TERMEKEK-> PT. TWEETERE->MAGASSUGARZOK PT.MID-WOOFERE->MELYSUGARZOK intri pe tipuri de dif. (SR; SRP; ETC.) dupa ce alegi modelul clik pe MUSZAKI ADATOK (PDF CU PAR. T-S); link-ul de langa el este pt. dim. difuri (pdf) Bafta Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iunie 30, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2005 merci mult !!!sper sa ma descurc :lol: Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Iunie 30, 2005 Partajează Postat Iunie 30, 2005 Asa le-am invatat si yo meanic :lol: ... !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum