vlad_2770 Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Am doua pic-uri 18F452 care merg la 4MHz si nu merg la 20MHz. Am incercat condensatori de 20pF, 22pF si de 33pF, am schimbat quartz-ul cu un altul de 20MHz si nu merge (nici ICD2 nu merge si imi da urmatorul mesaj de eroare: ICD0083: Debug: Unable to enter debug mode. Please double click this message for more information.). Daca schimb quartz-ul cu unul de 4MHz merge ok. Nici cu quartz de 10MHz nu vrea. Sa fie ambele la 4MHz? Parca nu-mi vine a crede. Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Decembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2009 blaksword merci de mp dar eu am : #pragma config PWRT = OFF //Power-up timer si daca schimb doar quartz-ul cu unul de 4 MHz totul este OK. Pot sa intru si in modul debug. Problemele apar cind schimb doar quartz-ul. Deci nici nu-i nevoie sa aduc vorba de program pentru ca nu intra in debug mode cu ICD2. Link spre comentariu
cirip Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Ai schimbat tipul oscilatorului in cuvantul de configurare? Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Decembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2009 nu am schimbat nimic in program, oscilatorul tot XT a ramas. Link spre comentariu
Liviu M Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Din DataSheet, pagina 18, pentru mai mult de 4 MHz trebuie setat pe HS Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Decembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2009 multumesc mult!!!! Asta era in loc de HS aveam XT si m-as fi invartit mult in jurul cozii daca nu-mi spuneai tu unde era buba.Multumesc inca o data!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum