Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

diode rapide

corabi

Postări Recomandate

sau ars diodele din redresarea unui amplificator audio , are alimentare in comutatie , diodele sunt RHRP15120 la 15 amperi 1200 volti si cred ca timp de comutatie < 65 ns , tensiunea de alimentare era de +- 50 volti adica 100 volti in totaltrebuie sa schimb cu aceleasi diode sau pot folosii altceva dar la tensiune mai mica , de exemplu 200 volti , ce diode pot folosii ?, sunt in capsula TO 220

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• corabi

3

• Felis

1

• lorik199

1

Top autori în acest subiect

sau ars diodele din redresarea unui amplificator audio , are alimentare in comutatie , diodele sunt RHRP15120 la 15 amperi 1200 volti si cred ca timp de comutatie < 65 ns , tensiunea de alimentare era de +- 50 volti adica 100 volti in totaltrebuie sa schimb cu aceleasi diode sau pot folosii altceva dar la tensiune mai mica , de exemplu 200 volti , ce diode pot folosii ?, sunt in capsula TO 220

este cam putin 200 V(apar varfuri de tensiune)incercati cu macar 500 V
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

acum am alta problema , tensiunea care iese din diodele redresoare trece printr-o bobina , a fost rebobinata , dar la conectare nu am tinut cont de conexiune , problema e ca se incalzeste foarte tare , bobina nu e in scurt , din bobina tensiunea intra in condensatoarele de filtraj

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări