corabi Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 sau ars diodele din redresarea unui amplificator audio , are alimentare in comutatie , diodele sunt RHRP15120 la 15 amperi 1200 volti si cred ca timp de comutatie < 65 ns , tensiunea de alimentare era de +- 50 volti adica 100 volti in totaltrebuie sa schimb cu aceleasi diode sau pot folosii altceva dar la tensiune mai mica , de exemplu 200 volti , ce diode pot folosii ?, sunt in capsula TO 220 Link spre comentariu
lorik199 Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 sau ars diodele din redresarea unui amplificator audio , are alimentare in comutatie , diodele sunt RHRP15120 la 15 amperi 1200 volti si cred ca timp de comutatie < 65 ns , tensiunea de alimentare era de +- 50 volti adica 100 volti in totaltrebuie sa schimb cu aceleasi diode sau pot folosii altceva dar la tensiune mai mica , de exemplu 200 volti , ce diode pot folosii ?, sunt in capsula TO 220este cam putin 200 V(apar varfuri de tensiune)incercati cu macar 500 V Link spre comentariu
corabi Postat Decembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2009 acum am alta problema , tensiunea care iese din diodele redresoare trece printr-o bobina , a fost rebobinata , dar la conectare nu am tinut cont de conexiune , problema e ca se incalzeste foarte tare , bobina nu e in scurt , din bobina tensiunea intra in condensatoarele de filtraj Link spre comentariu
corabi Postat Ianuarie 5, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 nu stie nimeni de ce se incalzaste bobina? Link spre comentariu
Felis Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 nu stie nimeni de ce se incalzaste bobina?ce e asa de greu una din infasurarile acelui traf se comporta ca sarcina datorita legarii gresite si atunci se satureaza miezul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum