spyry Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Slutare meseriasi.Am primit la reparat aceasta jucarie care dupa ce i-am desfacut radiatorul finalului audio (surpriza)are o gaura in centru exact unde era scrisa seria si de aceea va rog daca ma puteti ajuta cu o schema sau daca stie cineva ce final foloseste ,din schijele gasite in aparat am mai putut descifra ceva de genul UTC 1316 dar de ultima cifra nu sunt sigur. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 daca are capsula cu 2x7 pini si radiatorul este in prelungirea capsulei , atunci este micro pc 1316c ... Link spre comentariu
spyry Postat Decembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Multumesc frumos pentru informatia despre final a fost exact ce-mi trebuia ,am reusit sa-i dau sunet dar numai pe radio si tape ,pe CD nu vrea sa miste nimic are un circuit integrat smd SE1117 care se incinge ,l-am inlocuit cu un LM317T dar tot nu munceste ,va rog frumos daca se poate sa ma ajutati cu o schema .Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum