marcel87 Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 hy...am si eu o intrebare...am un amplifiktor PIONEER A-66X...din cate am inteles consuma mult(600W)...credeti k ash putea schimba trafu...dak da...ce imi propunetzi???... Link spre comentariu
Jimmy Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 consumul depinde de volumul la care asculti, si 600W e consumul la putere maxima. Link spre comentariu
marcel87 Postat Decembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2009 aha...deci nu pot face nici o modifikre???...speram sa obtzin aceashi putere la consum mai mic...nu are nimeni...date despre acest amplifiktor PIONEER A-66X???...help pls... Link spre comentariu
Jimmy Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 aceeasi putere la consum mai mic inseamna eficienta mai mare. singura varianta ar fi sa schimbi etajul final care sigur e in clasa AB, cu unul in clasa D, operatiune total nerecomandata daca nu ai cunostinte solide de electronica si ceva experienta la bord.tot ce poti sa faci este sa-ti cumperi niste boxe mai sensibile, care vor suna mai tare, cu aceeasi putere bagata in ele.p.s. - incearca sa nu mai scrii ca pe messenger pentru ca maine dimineata cand s-or trezi moderatorii, o sa te trezesti cu topicul inchis. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 http://www.hifi-wiki.de/index.php/Pioneer_A-66X Era a?a de greu s? cau?i? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum