Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator cu reactie in catod PP cu 6H13C

hpavictor

Postări Recomandate

Sa speram ca cele dezbatute de noi mai sus vor fi de folos nu numai userului GABRIELE ci si altor constructori , incepatori sau avansati si sa mai speram ca cine il va realiza fizic va posta si impresii despre auditii , foto si eventual schema finala si date despre trafo out ! Va urez auditii placute si succes in constructii de calitate !

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• THOMAS

4

• hpavictor

4

• fcon

3

• Depanatoru

1

Top autori în acest subiect

Sigur ca va dau datele de la traful de iesire,nu este niciun secret.Eu am calculat un traf de iesire dupa indicatiile celor de la AMPLIMO asa cum este indicat si in articol,adica unul de 40W pentru 2XEL34 sau 4XEL84.Acest transformator este bine venit in orice "gospodarie" a orcarui constructor pasionat.Nu este greu de ralizat,putina indemanare si pasiune si trafu-i gata(!!!). Intr-adevar,6N13S sunt niste lampi de care te"indragostesti la prima vedere",au acel iz vintage dar si sunetul este placut,insa sunt ceva mai "lacome" la filament. Daca ceva nu este clar in schema trafului,va rog sa-mi spuneti,la transpunerea de pe hartie pe format electronic este posibil sa se strecoare si mici greseli.

doua intrebari am si eu1 nu este cam mare raa de 4000 am vazut scheme PP 6n13s cu raa de 8002 se poate folosi si sectiune de 10 cmp si in cazu asta ce valori au bobinajele multumesc anticipat
Link spre comentariu

Sigur ca va dau datele de la traful de iesire,nu este niciun secret.Eu am calculat un traf de iesire dupa indicatiile celor de la AMPLIMO asa cum este indicat si in articol,adica unul de 40W pentru 2XEL34 sau 4XEL84.Acest transformator este bine venit in orice "gospodarie" a orcarui constructor pasionat.Nu este greu de ralizat,putina indemanare si pasiune si trafu-i gata(!!!). Intr-adevar,6N13S sunt niste lampi de care te"indragostesti la prima vedere",au acel iz vintage dar si sunetul este placut,insa sunt ceva mai "lacome" la filament. Daca ceva nu este clar in schema trafului,va rog sa-mi spuneti,la transpunerea de pe hartie pe format electronic este posibil sa se strecoare si mici greseli.

doua intrebari am si eu1 nu este cam mare raa de 4000 am vazut scheme PP 6n13s cu raa de 8002 se poate folosi si sectiune de 10 cmp si in cazu asta ce valori au bobinajele multumesc anticipat
Transformatorul recomandat de mine este folosit strict pentru proiectul recomandat aici: viewtopic.php?f=28&t=51706 de catre userul ,unde se spune clar ca a fost folosit un OT ,adica cel din foaia de catalog.Dv puteti sa-l calculati si sa-l dimensionati cum doriti.In cazul folosirii unei sectiuni mai mici a a cestui traf veti avea o pierdere de putere la frecvente joase,daca doriti neaparat un calcul exact va pot ajuta,mai ales daca-mi puteti da in plus niste date referitoare la tipul de tola folosit ;dimensiuni si material FeSi ,GO....
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări