aeromania Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 Salutari. Problema mea: Am un telefon cordless si as vrea sa ii folosesc modulele de RF. Problema este ca in acele module PLL-ul comunica cu procesorul pe o interfata de 3 fire EN, CK, DATA (S1T8825B) si as dori sa copiez acel cod trimis pe bus-ul DATA. Daca are cineva ceva ideii privind realizarea acestui lucru il rog sa imi impartaseasca si mie. Multumesc. Link spre comentariu
cirip Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Cred ca e mult mai simplu sa te uti in foaia de catalog si sa ii trimiti date in conformitate cu specificatia cipului. http://www.chipcatalog.com/Datasheet/38 ... 79605B.htm Link spre comentariu
aeromania Postat Decembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Da , ai dreptate in cazul in care voi folosii ceva realizat de la 0. Dar in cazul meu filtrele de trecere banda , ecartul de frecventa intre emisie receptie toate sunt realizate deja si daca nu ii introduc datele exacte nu va functiona, de aceea vreau intai sa citesc datele si dupa aceea sa configurez restul dupa bunul meu plac. Cred ca este imposibil sa nu existe ceva in varianta diy accesibila pentru a face aceasta citire. Multumesc. Link spre comentariu
cirip Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Mi se pare mult mai complicat ceea ce vrei sa faci decat sa citesti foaia de catalog si sa ii trimiti ce trebuie. Probabil ca nu ai mai programat un sintetizor si de aceea ai retinere, dar in realitate sansele de a face o eroare sunt mult mai mari in cazul abordarii tale.Practic sintetizorului ii trimiti niste rate de divizare pe care le calculezi foarte simplu, asa cum scrie si in foaia de catalog, impartind frecventa pe care o vrei de la VCO la frecventa de comparatie. Odata programat divizorul referintei si configurat comparatorul de faza, nu mai ai de scris decat divizorul variabil, care stabileste frecventa. Daca intelegi ce anume trebuie sa scrii in el, esti mult mai castigat decat daca te chinui sa "copiezi" datele. Daca ti-a scapat un singur bit la "copiere", te chinui mult si bine fara sa stii de ce nu merge.Spor la decodat!Cirip Link spre comentariu
aeromania Postat Decembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Da , recunosc ar fi prima data cu acest tip de PLL cu date seriale. Eu vreau sa folosesc tot etajul RF (PLL , etaj final emisie, receptor, etc) ale caror filtre de trecere banda sunt deja calibrate pe o anumita frecventa ( nu trebuie sa iti explic eu tie , esti unul dintre cei super inteligenti dupa acest forum). Aici apare pb daca eu generez prin programarea mea altceva atunci nu iese. Imi asum riscul si vreau sa incerc copierea . Ai vreo idee?P.S. Nu cred ca sunt singurul care vrea sa incerce asa ceva , am incercat o varietate de cautari pe G... dar nimic . Macar o referinta, link ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum