Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

radio cd Pioneer DEH-P3590MP

Vizitator iulian93

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionut20

3

Top autori în acest subiect

dar mufa originala care se bifurca la 2 mufe iso ai primit?Daca da, ce masina ai? Daca ai mufele iso la player si masina are si ea mufe iso, doar scoti playerul vechi si il pui pe cel nou. Daca nu ai masina cu cablarea facuta va trebui sa-i faci tu.fir negru: masa, minus, luat de la caroserie printr-un surub ferm prins sau prin cablu de 2.5mm de la borna minus a baterieifir rosu: plus de dupa contact, prin siguranta, tot cu fir de 2.5 mmfir galben: plus baterie, prin siguranta, tot fir de 2.5 mmpereche verde, verde negru: boxa spate (stanga parca)pereche violet, violet negru: boxa spate (dreapta)pereche alb, alb negru: boxa fata (stanga cred)pereche gri, gri negru: boxa fata (dreapta cred)cam astea te intereseaza. Stanga respectiv dreapta verifici din balans dupa ce e pus .. in caz ca nu se potriveste le schimbi intre ele .. nu mai stiu daca erau asa cum am scris si mie lene sa caut acum :Ddaca nu te descurci mergi la un electrician auto, sau un electronist, nu risca sa faci vrun scurt si sa dai foc la instalatie.o mufa iso arata asa:

Link spre comentariu

cumpara cablul cu mufa originala ... costa cam 10 ... 15 lei maxim.Este un cablu care la un capat are mufa cea mica dreptunghiulara cu multi pini cum ai in spate la player, iar la celalat capat ai 2 mufe precum in poza de mai sus partea A si B ... si ai si culorile respectate la fire. Mai departe e usor de indentificat care fir ce face, dupa cum am scris mai sus.

Link spre comentariu

nu trebuie sa schimbi decat trebuie sa iti cumperi mufele necesare, si sa verifici daca ai alimentarile trase asa cum am zis in primul post, adica un fir de la baterie, un fir de la + de dupa contact si un fir de masa, respectiv difuzoarele sa fie cablate corectce e bine facut ramane asa, ce nu se adauga/schimba

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări