Vintiloanea Ionut Cosmin Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 Salutari!Am probleme cu lonjeroanele, dupa un accident nu am mai putut sa-mi indrept lonjeroanele la batrana mea dacie 1310.Caut un atelier, un service in judetele limitrofe Caras-Severin.Multumesc anticipat! Link spre comentariu
srdjan Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 un sfat prietenesc: nu le indrepta... schimba-le. nu ar trebui sa iesi mai scump de 200-250 ron cu tot cu antifonare decat daca preturi de sarbatoare inseamna adaos 50% nejustificat... Link spre comentariu
Vintiloanea Ionut Cosmin Postat Decembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2009 m-am gandit si la posibilitatea asta dar is multi tinichigii in Resita ce nu fac lucrul asta mai ales deca nu au sablon. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Ce sabloane le trebuie? Exista cotele dintre gauri in manualul de reparatii (trebuie sa existe pe forumul de Dacia). Acum cativa ani mi-am luat inima in dinti si, cu un amic, am schimbat lonjeroanele la o Dacie. Nici eu, nici el nu eram tinichigii, si totusi am reusit. Masina aia merge si acum, nu toceste cauciucuri, nu trage in vreo parte. Link spre comentariu
srdjan Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Ce sabloane le trebuie? Exista cotele dintre gauri in manualul de reparatii (trebuie sa existe pe forumul de Dacia). Acum cativa ani mi-am luat inima in dinti si, cu un amic, am schimbat lonjeroanele la o Dacie. Nici eu, nici el nu eram tinichigii, si totusi am reusit. Masina aia merge si acum, nu toceste cauciucuri, nu trage in vreo parte.nu e vorba numai de stiinta... trebuie si noroc. caroseria se "muleaza" dupa lonjeroanele obosite Link spre comentariu
Vintiloanea Ionut Cosmin Postat Decembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2009 stiu ca exista niste orificii de ghidare pentru prins lonjeroane dar la mine tot ca draq stau, caci dupa ele is puse lonjeroaneleCred-ca imi bag ... o rata si-mi iau alta, ca decat sa bag la bani in batrana mai bine ii strang pt altaP.S. Batrana mea a suferit un accident si de aceea a ramas stramba, ca mi-a pus "the sooper meseriasul" lonjeroanele dupa gauri de la un pod pedalier nou. Link spre comentariu
mecaboy Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 In Resita gasesti un tinichigiu bun in zona Muncitoresc,pe str. Canalului pe unde trece calea ferata de la CSR. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum