Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

indreptare lonjeroane dupa sablon (cs, tm, hd, mh, gj)

Vintiloanea Ionut Cosmin

Postări Recomandate

Salutari!Am probleme cu lonjeroanele, dupa un accident nu am mai putut sa-mi indrept lonjeroanele la batrana mea dacie 1310.Caut un atelier, un service in judetele limitrofe Caras-Severin.Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Vintiloanea Ionut Cosmin

3

• srdjan

2

• yo9hrb

1

• mecaboy

1

Ce sabloane le trebuie? Exista cotele dintre gauri in manualul de reparatii (trebuie sa existe pe forumul de Dacia). Acum cativa ani mi-am luat inima in dinti si, cu un amic, am schimbat lonjeroanele la o Dacie. Nici eu, nici el nu eram tinichigii, si totusi am reusit. Masina aia merge si acum, nu toceste cauciucuri, nu trage in vreo parte.

Link spre comentariu

Ce sabloane le trebuie? Exista cotele dintre gauri in manualul de reparatii (trebuie sa existe pe forumul de Dacia). Acum cativa ani mi-am luat inima in dinti si, cu un amic, am schimbat lonjeroanele la o Dacie. Nici eu, nici el nu eram tinichigii, si totusi am reusit. Masina aia merge si acum, nu toceste cauciucuri, nu trage in vreo parte.

nu e vorba numai de stiinta... trebuie si noroc. caroseria se "muleaza" dupa lonjeroanele obosite
Link spre comentariu

stiu ca exista niste orificii de ghidare pentru prins lonjeroane dar la mine tot ca draq stau, caci dupa ele is puse lonjeroaneleCred-ca imi bag ... o rata si-mi iau alta, ca decat sa bag la bani in batrana mai bine ii strang pt altaP.S. Batrana mea a suferit un accident si de aceea a ramas stramba, ca mi-a pus "the sooper meseriasul" lonjeroanele dupa gauri de la un pod pedalier nou.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări