cioarga Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 caut o telecomanda pt un lcd pro vision model 2611, cu procesor saa5264ps/m3/0104cine ma poate ajuta , nu am gasit nimic pe unde am cautatmultumesc Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 exista o telecomanda argintie , care are forma exact ca aceea clasica de receiver digi tv si care are 4 taste albe dispuse in jurul crucii centrale...! una dintre cele 4 taste albe este freeze...conform cu bazele mele de date , pentru procesorul scris de dvs , eu am dat clientilor telecomanda mentionata mai sus , intrucit a fost cam singura care a miscat relativ corect respectivul lcd...! mai departe , sinteti liber sa incercati sau nu varianta propusa de mine...! Link spre comentariu
cioarga Postat Decembrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2009 exista o telecomanda argintie , care are forma exact ca aceea clasica de receiver digi tv si care are 4 taste albe dispuse in jurul crucii centrale...! una dintre cele 4 taste albe este freeze...conform cu bazele mele de date , pentru procesorul scris de dvs , eu am dat clientilor telecomanda mentionata mai sus , intrucit a fost cam singura care a miscat relativ corect respectivul lcd...! mai departe , sinteti liber sa incercati sau nu varianta propusa de mine...!cred ca am telecomanda , bineinteles ca o sa incercmultumesc Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 nu v-am spus codul ei intrucit nu are nici un cod scris pe ea...!doar made in china , bulina cu CE , si atit...!exista posibilitatea ca unele functii sa fie permutate , insa va repet...!a fost singura dintr-un morman de telecomenzi probate care a miscat relativ corect respectivul lcd ...! lcd-ul acela rezolvat de mine se numea cdv , insa era echipat tot cu acelasi procesor postat de dvs...! Link spre comentariu
cioarga Postat Decembrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2009 despre asta vorbim, nu ? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 nope...!aia este pentru receiver de satelit , domnule....nu merge pe tv...!eu v-am facut referire la digi DOAR CA FORMA...! Link spre comentariu
cioarga Postat Decembrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2009 aha am intelesam crezut ca e compatibila ok, o sa caut ceva asemanatorasa ceva ? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 domnule , dvs stiti romaneste sau nu...?v-am spus sa cautati o telecomanda CU 4 TASTE ALBE IN JURUL CRUCII CENTRALE , dintre care una este freeze...! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum