Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

provision lcd

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cioarga

4

• misuraelectronic

4

Zile populare

Top autori în acest subiect

exista o telecomanda argintie , care are forma exact ca aceea clasica de receiver digi tv si care are 4 taste albe dispuse in jurul crucii centrale...! una dintre cele 4 taste albe este freeze...conform cu bazele mele de date , pentru procesorul scris de dvs , eu am dat clientilor telecomanda mentionata mai sus , intrucit a fost cam singura care a miscat relativ corect respectivul lcd...! mai departe , sinteti liber sa incercati sau nu varianta propusa de mine...!

Link spre comentariu

exista o telecomanda argintie , care are forma exact ca aceea clasica de receiver digi tv si care are 4 taste albe dispuse in jurul crucii centrale...! una dintre cele 4 taste albe este freeze...conform cu bazele mele de date , pentru procesorul scris de dvs , eu am dat clientilor telecomanda mentionata mai sus , intrucit a fost cam singura care a miscat relativ corect respectivul lcd...! mai departe , sinteti liber sa incercati sau nu varianta propusa de mine...!

cred ca am telecomanda , bineinteles ca o sa incercmultumesc
Link spre comentariu

nu v-am spus codul ei intrucit nu are nici un cod scris pe ea...!doar made in china , bulina cu CE , si atit...!exista posibilitatea ca unele functii sa fie permutate , insa va repet...!a fost singura dintr-un morman de telecomenzi probate care a miscat relativ corect respectivul lcd ...! lcd-ul acela rezolvat de mine se numea cdv , insa era echipat tot cu acelasi procesor postat de dvs...!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări