Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

URARE!

feri.visky

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• feri.visky

1

• nicolae57

1

• augustin87r

1

• lucione_cip

1

Va multumim dl. Feri (imi permit sa vorbesc si in numele altora) si as adauga si eu ceva : multa sanatate tuturor! Ca si daca avem o simpla durere de cap nu prea ne mai arde de nimic... :speriat

Link spre comentariu

Un "Sarbatori Fericite" si din partea mea.

si as adauga si eu ceva : multa sanatate tuturor!

Pe langa sanatate, as mai adauga si eu MULT NOROC, pentru ca daca stau bine si ma gandesc poate e mai important decat sanatatea. Sanatate aveam si eu cand ma aflam in nenorocita aia de masina, sau.... daca aveam mai mult noroc, poate imi reuseau medici primele operatii si....poate acum jucam fotbal si nu ajungeam asa....poate.........poate ...si iar poate...Deci parerea mea este ca in viata trebuie sa ai NOROC, daca ai noroc ai si sanatate nu? ca nu te poti imbolnavi ca esti norocos. :ciuda:Re edit: Daca fac comparatie cu colegul care se afla langa mine care nu a patit mai nimic (doar zgarieturi) ma consider mare ghinionist, dar prefer sa ma compar cu cel care se afla pe locul din fata si care a decedat pe loc :cry: ,astfel ma consider norocos si ii multumesc Lui Dumnezeu ca am scapat cu viata. :aplauze
Link spre comentariu

Om' trai cum o vrea Domnu' si'om manca ce'o taiat Ciomu ! :ras: ...Nu pot sa va urez decat fericire , intelelegere si intelepciune ! Daca le ai pe acestea celelate vor veni de la sine.. multa sanatate tuturor ! :101

Link spre comentariu

CRACIUN FERICIT PENTRU TOTI , SANATATE SI PROSPERITATE , SARBATORI FERICITE PENTRU DUMNEAVOASTRA SI CEI DRAGI , SI LA MULTI ANI ... SA NE VEDEM SI IN ANUL CARE VINE PE AICI CU CIT MAI MULTE DISCUTII PLACUTE SI IDEI CONSTRUCTIVE .... 73 ! DE YO7DIG

Link spre comentariu

- Colectivului de moderatori cu care am colaborat: feri.visky, kosmin227, Dj_Dog - LA MULTI ANI!;

- Moderatorilor cu care nu am colaborat, dar care au fost prin preajma: electron, dragostalpau, yo9hrb - LA MULTI ANI!;

- Tuturor celorlalti moderatori de pe elforum, pe care imi cer scuze ca nu-i nominalizez (din comoditate) - LA MULTI ANI!;

- Tuturor membrilor staf-ului: printre care si lui Vasile - LA MULTI ANI!;

- Membrilor elforum cu care am colaborat direct intr-un fel: misa, fcon, sebi_c, gabriele, lazaroiu, zal, depanatoru?, marlowe, mya, cristinel_bm, alibiduda, codrin, mitescu, Dj Alex, zoltar, ovidanie, gherasimmanu_VS, victorbojica, valyionescu, vasilica, one, KLMN, dmarcel, walyd, zarzavat, +_Florin_+ - LA MULTI ANI!;

- Membrilor elforum cu care am colaborat direct intr-alt fel: valderama, viobio, remus68, danzup, byt, lorik199, blue - LA MULTI ANI!;

- Celorlalti membri elforum cu care am colaborat intr-un fel sau altul, dar pe care nu i-am nominalizat din motive diferite - LA MULTI ANI!;

- Tuturor celorlalti membri elforum, pana la congruenta cifrei de 15927 (membri activi la data de 24.12.2009 orele 17.00.00) - LA MULTI ANI!

Tuturor celor de mai sus le urez toate dorintele indeplinite de sarbatori si in anul nou care urmeaza: LA MULTI ANI!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări