feri.visky Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Pe lungul drum al devenirii sale, la un moment dat, omul a fost LUMINAT de gândul asem?n?rii cu Dumnezeu.... Aceast? revela?ie s-a împlinit la na?terea lui Christos din Betlehem, Om-Dumnezeu! Împreun? cu cu colegii elforum staff v? doresc: S?rb?tori Fericite si La Mul?i Ani în 2010. Felicitarea aici: http://www.proradioantic.ro/index.php Link spre comentariu
augustin87r Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 Va multumim dl. Feri (imi permit sa vorbesc si in numele altora) si as adauga si eu ceva : multa sanatate tuturor! Ca si daca avem o simpla durere de cap nu prea ne mai arde de nimic... Link spre comentariu
lucione_cip Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 Un "Sarbatori Fericite" si din partea mea. si as adauga si eu ceva : multa sanatate tuturor!Pe langa sanatate, as mai adauga si eu MULT NOROC, pentru ca daca stau bine si ma gandesc poate e mai important decat sanatatea. Sanatate aveam si eu cand ma aflam in nenorocita aia de masina, sau.... daca aveam mai mult noroc, poate imi reuseau medici primele operatii si....poate acum jucam fotbal si nu ajungeam asa....poate.........poate ...si iar poate...Deci parerea mea este ca in viata trebuie sa ai NOROC, daca ai noroc ai si sanatate nu? ca nu te poti imbolnavi ca esti norocos. :ciuda:Re edit: Daca fac comparatie cu colegul care se afla langa mine care nu a patit mai nimic (doar zgarieturi) ma consider mare ghinionist, dar prefer sa ma compar cu cel care se afla pe locul din fata si care a decedat pe loc :cry: ,astfel ma consider norocos si ii multumesc Lui Dumnezeu ca am scapat cu viata. Link spre comentariu
nicolae57 Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 LA MULTI ANI SI SARBATORI FERICITE SI DIN PARTEA MEA!!! O FOTOGRAFIE VINTAGE INSOTITA DE O URARE DE SEZON. Link spre comentariu
centeulacent Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Craciun fericit !!! Un an nou plin de bucuri sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor, bineinteles si nelipsitul...La multi ani ! Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Pt colectionari,multe achizitii noi,pt practicieni,multe realizari noi,si pt toata lumea La multi ani si sarbatori fericite. Link spre comentariu
boboBOBO Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Om' trai cum o vrea Domnu' si'om manca ce'o taiat Ciomu ! ...Nu pot sa va urez decat fericire , intelelegere si intelepciune ! Daca le ai pe acestea celelate vor veni de la sine.. multa sanatate tuturor ! Link spre comentariu
whitesnake Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 multumim pentru urari. doresc la fel tuturor membrilor forumului. Link spre comentariu
viopa Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 SANATATE, REALIZARI IN TOATE SI SA REUSIM SA NE DESCURCAM IN NOUL AN. SARBATORI FERICITE! LA MULTI ANI!! Link spre comentariu
Dj Alex Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 LA MULTI ANI Link spre comentariu
YO7DIG Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 CRACIUN FERICIT PENTRU TOTI , SANATATE SI PROSPERITATE , SARBATORI FERICITE PENTRU DUMNEAVOASTRA SI CEI DRAGI , SI LA MULTI ANI ... SA NE VEDEM SI IN ANUL CARE VINE PE AICI CU CIT MAI MULTE DISCUTII PLACUTE SI IDEI CONSTRUCTIVE .... 73 ! DE YO7DIG Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 - Colectivului de moderatori cu care am colaborat: feri.visky, kosmin227, Dj_Dog - LA MULTI ANI!; - Moderatorilor cu care nu am colaborat, dar care au fost prin preajma: electron, dragostalpau, yo9hrb - LA MULTI ANI!; - Tuturor celorlalti moderatori de pe elforum, pe care imi cer scuze ca nu-i nominalizez (din comoditate) - LA MULTI ANI!; - Tuturor membrilor staf-ului: printre care si lui Vasile - LA MULTI ANI!; - Membrilor elforum cu care am colaborat direct intr-un fel: misa, fcon, sebi_c, gabriele, lazaroiu, zal, depanatoru?, marlowe, mya, cristinel_bm, alibiduda, codrin, mitescu, Dj Alex, zoltar, ovidanie, gherasimmanu_VS, victorbojica, valyionescu, vasilica, one, KLMN, dmarcel, walyd, zarzavat, +_Florin_+ - LA MULTI ANI!; - Membrilor elforum cu care am colaborat direct intr-alt fel: valderama, viobio, remus68, danzup, byt, lorik199, blue - LA MULTI ANI!; - Celorlalti membri elforum cu care am colaborat intr-un fel sau altul, dar pe care nu i-am nominalizat din motive diferite - LA MULTI ANI!; - Tuturor celorlalti membri elforum, pana la congruenta cifrei de 15927 (membri activi la data de 24.12.2009 orele 17.00.00) - LA MULTI ANI! Tuturor celor de mai sus le urez toate dorintele indeplinite de sarbatori si in anul nou care urmeaza: LA MULTI ANI! Link spre comentariu
djx700 Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Craciun Fericit si La Multi Ani tuturor !!!! Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Decembrie 25, 2009 Partajează Postat Decembrie 25, 2009 Un Craciun Fericit si La Multi Ani tuturor membrilor elforum, staff-ului, moderatorilor.Fie ca 2010 sa va aduca prosperitate si implinirea tuturor dorintelor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum