tinel Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Salut! Ma poate ajuta cineva cu schema unui amplificator produs de Tehnoton ?Nu stiu ce model este ca nu scrie nicaieri ,finalii sunt 2n3055 ,selectorul are claviatura de Gloria,are reglaj pe joase si inalte,in stinga 2 VU-metre pe ace.Multumesc ! Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 25, 2009 Partajează Postat Decembrie 25, 2009 Trimite o poza cu exteriorul / interiorul aparatului ! Poate il va recunoaste cineva si stim si noi despre ce e vorba ! Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 25, 2009 Partajează Postat Decembrie 25, 2009 E cel de 2x25W, dar schema nu am v?zut-o înc? pe nic?ieri. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Am intilnit discutii pe net, unde se vorbea ca ar fi fost produs un amplificator de 2x25W, care are reprodusa partea de audio de la SM2202. Nici eu nu am vazut acel amplificator, pina acum !Tinel, te rog sa confrunti aceasta schema cu ceea ce este in aparat si sa ne spui si noua daca exista similitudini. Link spre comentariu
tinel Postat Decembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Multumesc pentru raspuns . La prima vedere schema e asta ,cu diferenta ca nu s-a montat in el placuta cu 387 pt. PuM. Daca constat vreo diferenta ,o sa postez aici . Nu l-am ascultat niciodata cum suna si as fi curios daca merita upgradat (schimbat condensatorii si (pre)finalii) Finalii originali sunt 2n3055/8. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Finalii originali sunt 2n3055/8.Au Vceo=60V. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum