Vizitator Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Asadar e frig ,e urat afara ...mai bine ca am avut timp ....si am construit acest amp.... dar si boxa aferenta intrucit ultima am dat-o .... E vorba de un amp echipat cu 2 finale 6L6GT ...alimentate la cca+500v in clasa B ...2 canale clean / cranch..comutabil cu pedala...fiecare cu gain si master.... ton inalte /medii/joase comun ;send/return , iesire 8/16 ohm, 50w reali si clean in saturatie 78w masuratii Boxa echipata cu 2 dif. de 12 toli totalizind 160w /8 ohm ....si alte accesorii (2 minere metalice ,4 roti....) Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Sistemul arata foarte frumos. Inca un exemplu curat de stil clasic! Felicitari!Formele si decupajele rotunjite si prinderile cu suruburi cu saibe mari din aluminiu... amintesc de sistemele Vermona de prin anii 70! Ce timpuri ce sisteme... P.S. Ceva poze cu interiorul??? Asa pentru delectarea privirii? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum