Vizitator tzobor Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 salutare!am un adaptor chinezesc de la sata/ide la usb, care a venit si cu o mica sursa. acel alimentator s-a ars foarte repede si acum caut ceva care sa-l inlocuiasca. stiu ca am optiunea de a folosi o sursa de calculator, dar e cam scumpa si prea mare pentru a fi carata in geanta pe la clienti.alimentatorul original e de dimensiunea unui alimentator de laptop, la iesire are o mufa standard de alimentare e-ide cu 5v, 12v si gnd.stie cineva daca as putea gasi pe undeva, sau unde as putea comanda un astfel de aliementar?poate daca se gaseste cineva sa-l manufactureze sa-mi spuna si un pret aproximativ... Link spre comentariu
Vizitator boga alfred Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 salutare!am un adaptor chinezesc de la sata/ide la usb, care a venit si cu o mica sursa. acel alimentator s-a ars foarte repede si acum caut ceva care sa-l inlocuiasca. stiu ca am optiunea de a folosi o sursa de calculator, dar e cam scumpa si prea mare pentru a fi carata in geanta pe la clienti.alimentatorul original e de dimensiunea unui alimentator de laptop, la iesire are o mufa standard de alimentare e-ide cu 5v, 12v si gnd.stie cineva daca as putea gasi pe undeva, sau unde as putea comanda un astfel de aliementar?poate daca se gaseste cineva sa-l manufactureze sa-mi spuna si un pret aproximativ...poate o putem repara,vorbim sunt din bucuresti Link spre comentariu
Vizitator tzobor Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 ar fi o idee sa o reparam, daca vrei lasa-mi un nr. de telefon in privat. Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 o sursa dinaia e 9 lei. daca nu stii unde, lasa-mi un mp. problema e ca este de aceeasi "calitate" ca si sursa originala... Link spre comentariu
Vizitator ionut_smekeru Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 salutare!am un adaptor chinezesc de la sata/ide la usb, care a venit si cu o mica sursa. acel alimentator s-a ars foarte repede si acum caut ceva care sa-l inlocuiasca. stiu ca am optiunea de a folosi o sursa de calculator, dar e cam scumpa si prea mare pentru a fi carata in geanta pe la clienti.alimentatorul original e de dimensiunea unui alimentator de laptop, la iesire are o mufa standard de alimentare e-ide cu 5v, 12v si gnd.stie cineva daca as putea gasi pe undeva, sau unde as putea comanda un astfel de aliementar?poate daca se gaseste cineva sa-l manufactureze sa-mi spuna si un pret aproximativ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum