Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator romanesc vechi

carageae

Postări Recomandate

Am un prieten care ma intreaba de un amplificator romanesc cu tuburi cu comutarea surselor de semnal cu o claviatura gen radio Mamaia/Albatros. Tin minte ca s-a vorbit despre el pe forum dar nu mai stiu unde si cand? Ma puteti ajuta cu o informatie, eventual o schema - nu putem scoate schema originala ca nu stim date despre trafo iesire si nu mai e nici o lampa acolo. Finalele sunt octale, probabil 6P3 sau EL34? Se pare ca s-a si intervenit in el, negativarile erau puse cam aiurea. Preampliful e cu ceva lampi novale si filamentele alimentate serie din tensiunea pentru negativare...nu stim daca asa era original. Are mai multe intrari, probabil e un amplif de instrument.Eventual daca mai tineti minte care era topicul in care a aparut acest amplif, sa-i pot intreba pe cei de acolo...Din cate spune omul pare ceva mai vechi decat perioada "Doina"...sau cel putin asa zice ca arata - eu n-am ajuns inca sa-l vad. Aparent trafurile sunt bune. Nu mai are nici o placuta de identificare si nici nu pare sa fi fost desfacuta vreuna...Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• carageae

2

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări