Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Adaptor iesire audio la placa de baza, Ajutor!

jakab

Postări Recomandate

Va salut, ma indrept catre voi cu o problema, si anume vreau sa ma ajutati sa realizez o mufa audio adaptoare pentru placa de baza.Deci sa fiu mai explicit, am o placa de baza care are pe el un conector cu trei pini unde se poate conecta adaptorul pentru iesirea audio digitala. Si mai exact in manualul placii scrie asa: pin1-VCC, pin2-SPDIF, pin3-ground. iar in softul placii audio apare cei doi conectori cea optica si coaxiala.Pentru iesirea optica as putea folosi conectorul optic de la un cd-player audio? si cum trebuie conectat?Iar cea coaxiala presupun ca ar veni legat la pinul 2 si 3.Va rog sa ma ajutati, am cautat acel adaptor sa-l cumpar dar nu gasesc.Multumesc anticipat pentru cei care ma vor ajuta.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• jakab

2

• MifTy

1

Top autori în acest subiect

poate ar fi mai simplu s? spui marca ?i modelul pl?cii de baz?: mul?i produc?tori au început s? foloseasc? un pinout particular pentru mufele mai deosebite incluse pe pl?cile lor... ?i cu pu?in noroc, este dat în manual...

Link spre comentariu

Este vorba de MSI G31TM-P21.Am observat ca mufa optica ce am eu de la un Cd-player tot 3 pini are.Cum pot identifica pinii. Eu cred ca numa adaptor optic suporta placa de baza de aceea are 3 pini.Dupa parerea mea un pin este masa, al doilea ar fi semnalul audio, iar al treilea ar fi alimentarea (+) care alimenteaza ledul rosu de pe mufa respectiva.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări