Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

geamuri termopane dereglata

Vizitator stk

Postări Recomandate

am o neregula cu geamurile mele sau lasat cam mult sa inclinat, de ridicat stiu de balama inferioara dar inclinatia nu pot sau nu gasesc surubu as vrea ajutorul vostru care le are sa nu mai cehem pe meserias ca de invirtit si eu stiu de surub numa trebe sa gasesc mersy inainte

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ctindex

4

Salut ai rezolvat cu geamurile. Trebue sa ai la balamaua de sus un reglaj, indiferent daca sunt din AL sau PVC,dai fereastra pe basculare si vezi ca e acolo un reglaj pe care il misti cite putin pina nu mai atinge.

Link spre comentariu

ce fel de timplarie ai de PVC sau ALUMINIU, ca difera mecanismul si daca stiu de care e por fi mai explicit, vezi daca pe mecanism e sctisa vre-o firma. (lucrez la termopane de 8ani,deci stiu ce zic)

Link spre comentariu
Vizitator stk

geamul respectiv ma refer la pvc e REHAU euro 60 apoi feroneria nu pot sami dau seama scrie ceva COMBI ceva serie scrie cred ca seria de fabricatie pe partea celalalt a geamului adicala celalalt deschizatura scrie CORVUS FFH 891-1390 asta e cu pliant celalalt nui pliant unde scrie combi am facut diferit din anumite motive am trei ochiuri mijlocul e fix.la care e fix am vazut reglajul ca e singuru dar la celelalt numi dau seama care pliant si nicinu pot sa vad bine ca la mine centura blocului e de 40 de cm. si trece deasupra geamului si iesirea destul de marenu prea vad cind deschid pliantul

Link spre comentariu

Cind il deschizi in partea de sus basbulat cu minerul in sus, linga balamaua de sus de pe fereastra trebue sa fie niste reglaje. cind ai fereastra deschisa daca merge minerul dal in sus si deschide usor fereastraca sa ajungi usor la balamaua de sus unde sunt reglajele(e ca o pirghie si in capatul de linga toc sunt reglajele).daca nu merge sa misti minerul cind e fereastra deschisa, pe mecanism ai p pirghie care trebue sa o tii impinsa spre miner si atunci poti misca mineru. Descrie-mi ce vezi acolo si iti mai spun la ce sa unbli.Intra pe mess la djdextin sa vorbim.

Link spre comentariu

La imaginea din ultimil atasament trebue sa deschizi fereastra si la balama ai un surub cu (hezagon sau stea) in laretal si trebie sa invirti de el pina acel ax pe care sta fereastre ajunge la jumate nu in dreapta cu e acum. In acest mod poti ridica fereastra cu 2-3mm.Fa-mi o poza la balamaua de sus dar cu fereastra deschisa larg ca sa se vadatoata balamaua si cu fereastra deschisa vei putea face reglaju.Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări