Vizitator adisor2 Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 am o butelie de 20 litri,in ea aer comprimat la 6 atm, am si un aparat pneumatic,care consuma 350 l/min,functionand normal la 6 atm acum,as vrea sa stiu cat timp o sa functioneze aparatul conectat la butelie,si cum se fac calculele,multumesc Link spre comentariu
Vizitator adisor2 Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 kiar nu e nici un expert pe aici? Link spre comentariu
srdjan Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 nu... toti suntem ignoranti Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Intr-o singura secunda, aparatul tau consuma 350/60 = 5,8 litri de aer. Dupa prima secunda, in butelie i-ti mai ramin 14 litri de aer, la ceva mai mult de 4 atmosfere. Si asa mai departe (nu prea multe secunde !) aerul din butelie iese, presiunea mai scade, debitul la fel. Butelia de aer trebuie alimentata dintr-un compresor, care trebuie sa aiba debit suficient pentru alimentarea respectivei scule. Mai multe raspunsuri, vei afla daca vei citi primele capitole din fizica de clasa a X-a (daca a ramas tot aia de acum 30 de ani). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum