sergiu mihoc Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 bunaseara..vreau sa construiesc un subwoofer dupa aceasta schema http://www.mygarage.ro/attachments/audi ... dwwdwd.jpg dar am niste nelamuriri. partea galbena trebuie s-o las inchisa sau sai fac o gaura sa iasa aerul? cum se aude mai fain? daca o las inchisa nu distrug difuzorul? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Pai ce dif vrei sa folosesti? Ca nu vad nici o dimensiune pe incinta aia. Nu are nimic daca o lasi inchisa, chiar asa trebuie, dar aia este o incinta bandpass, care necesita un difuzor cu anumiti parametri, altfel nu o sa auzi mai nimic din ea. Link spre comentariu
Jimmy Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 arata ca o incinta band-pass. partea galbena trebuie s-o lasi inchisa, si umpluta cu material fonoabsorbant, dupa cum zice schema. nu pateste difuzorul nimic. legat de cum se aude mai bine, depinde de gusturile fiecaruia. daca o lasi deschisa incinta ar deveni un bass-reflex cu difuzorul montat inafara.EDIT: Th3_uN1Qu3 a fost mai rapid :P Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Decembrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Pai ce dif vrei sa folosesti? Ca nu vad nici o dimensiune pe incinta aia. Nu are nimic daca o lasi inchisa, chiar asa trebuie, dar aia este o incinta bandpass, care necesita un difuzor cu anumiti parametri, altfel nu o sa auzi mai nimic din ea.difuzorul nu lam cumparat inca pentru ca nu stiu...ce difuzor ar merge pt acea incinta? Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 ...daca faceam o astfel de reprezentare in scoala, eram dat afara pe fereastra din turn, dupa ce in prealabil eram omorat cu pietre... parerea mea e ca ar trebui sa nu iei in seama acea jena de desen si sa cauti ceva mult mai elaborat pe configuratia band-pass... cred ca duduie netul de proiecte serioase... nu mizerii. d-asta am ajuns unde suntem...incep prin a-ti oferi unul... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum