Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

proiect incinta subwoofer

sergiu mihoc

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sergiu mihoc

2

• Jimmy

1

• Th3_uN1Qu3

1

Top autori în acest subiect

Pai ce dif vrei sa folosesti? Ca nu vad nici o dimensiune pe incinta aia. Nu are nimic daca o lasi inchisa, chiar asa trebuie, dar aia este o incinta bandpass, care necesita un difuzor cu anumiti parametri, altfel nu o sa auzi mai nimic din ea.

Link spre comentariu

arata ca o incinta band-pass. partea galbena trebuie s-o lasi inchisa, si umpluta cu material fonoabsorbant, dupa cum zice schema. nu pateste difuzorul nimic. legat de cum se aude mai bine, depinde de gusturile fiecaruia. daca o lasi deschisa incinta ar deveni un bass-reflex cu difuzorul montat inafara.EDIT: Th3_uN1Qu3 a fost mai rapid :P

Link spre comentariu

Pai ce dif vrei sa folosesti? Ca nu vad nici o dimensiune pe incinta aia. Nu are nimic daca o lasi inchisa, chiar asa trebuie, dar aia este o incinta bandpass, care necesita un difuzor cu anumiti parametri, altfel nu o sa auzi mai nimic din ea.

difuzorul nu lam cumparat inca pentru ca nu stiu...ce difuzor ar merge pt acea incinta?
Link spre comentariu

...daca faceam o astfel de reprezentare in scoala, eram dat afara pe fereastra din turn, dupa ce in prealabil eram omorat cu pietre... parerea mea e ca ar trebui sa nu iei in seama acea jena de desen si sa cauti ceva mult mai elaborat pe configuratia band-pass... cred ca duduie netul de proiecte serioase... nu mizerii. d-asta am ajuns unde suntem...incep prin a-ti oferi unul...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări