Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

fixare carcasa 3U

ionut20

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionut20

5

• Jimmy

2

Merci fain :) raman dator cu o bere :) acusi e gata carcasa pentru vopsire .... si vroiam sa stiu si dimensiunile de la gauri sa nu le dau aiurea.Cand e gata ampliful pun poze detaliate din timpul constructiei.

Link spre comentariu

daca ai depasit doar dimensiunea c (pozitia gaurilor) si n-ai depasit latimea maxima de 450mm la carcasa, intra lejer in rack, trebuie doar sa faci gaurile eliptice, cum am vazut la numeroase carcase destinate prinderii in rack. ma rog, nu-s chiar eliptice, is dreptunghiulare cu colturile rotunjite.p.s. - arata bine carcasa. is foarte curios s-o vad gata echipata :da

Link spre comentariu

am depasit 450 ... nu incapeau trafurile langa condensatoare si langa modulele de amplificare ..... asta e daca voi avea nevoie sa o pun intr-un rack, fac rack-ul dupa dimensiunea mea :Din vro 2 zile e gata amplificatorul si voi posta poze de pe timpul contructiei la sectiunea de proiecte.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări