ionut20 Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Rog mult pe cine are o carcasa de amplificator profi format 3U sa-mi zica si mie niste dimensiuni legate de pozitia gaurilor de fixare in rack, dupa cum am desenat mai jos.Merci mult! Link spre comentariu
Jimmy Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 asta ar trebui sa te ajute: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... nsions.svg a = 3.5" = 88.9mm b = 0.875" = 22.2mm c = 18.375" = 466.7mm le-am calculat dupa imaginea de mai sus, si-am verificat cu ruleta pe carcasa de la un Fidek FPA G12. Link spre comentariu
ionut20 Postat Decembrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2009 Merci fain raman dator cu o bere acusi e gata carcasa pentru vopsire .... si vroiam sa stiu si dimensiunile de la gauri sa nu le dau aiurea.Cand e gata ampliful pun poze detaliate din timpul constructiei. Link spre comentariu
ionut20 Postat Decembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2009 din pacate dupa asamblare am constatat ca am depasit dimensiunea c .. asadar nu se va potrivi in rack de 19 amplificatorul :( asta e .. nu am putut restrange interiorul mai tare Link spre comentariu
Jimmy Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 daca ai depasit doar dimensiunea c (pozitia gaurilor) si n-ai depasit latimea maxima de 450mm la carcasa, intra lejer in rack, trebuie doar sa faci gaurile eliptice, cum am vazut la numeroase carcase destinate prinderii in rack. ma rog, nu-s chiar eliptice, is dreptunghiulare cu colturile rotunjite.p.s. - arata bine carcasa. is foarte curios s-o vad gata echipata Link spre comentariu
ionut20 Postat Decembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2009 am depasit 450 ... nu incapeau trafurile langa condensatoare si langa modulele de amplificare ..... asta e daca voi avea nevoie sa o pun intr-un rack, fac rack-ul dupa dimensiunea mea :Din vro 2 zile e gata amplificatorul si voi posta poze de pe timpul contructiei la sectiunea de proiecte. Link spre comentariu
ionut20 Postat Decembrie 25, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2009 p.s. - arata bine carcasa. is foarte curios s-o vad gata echipata Aici se poate vedea carcasa in uz viewtopic.php?f=205&t=51904 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum