Vizitator mifantrax Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 CE parere aveti?Am scris intr-un alt thread despre QSC RMX850, cineva de la magazinu de scule mio spus sa nu fac mrea greseala ca la acesti bani se poate de cumparat unu facut de un electronist care sa sune la fel de bine sa fie mai ieftin si mai puternic. Sunt confuz din cauza bugetului, din cauza ca trebuie sa fac un drum pana la bucuresti si din cauza ca nu am cunostinte in domeniu.MerciAs vrea niste pareri urgente pentruca daca merg pe Firma si anume QSC atunci plec diseara la bucuresti si miine il iau daca nu data viitoare cand mai plec la bucuresti este peste 3 saptamani dar as vrea sa ai amplifu cat de curand posibilMErci Link spre comentariu
BF37 Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Ai nevoie de calitate sau de putere? E clar ca QSC fac amplificatoare bune , dar daca te intereseaza puterea , in banii unui QSC RMX850 , i-ti poti lua chiar si un Behringer EP4000........parerea mea Link spre comentariu
Vizitator mifantrax Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Calitatea si anume calitatea sunetului Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Behringer sint niste produse ordinare si de banii aia as opta pentru un "custom made" bine facut. Link spre comentariu
Jimmy Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 de acord cu remus. de exemplu un 2 x 400-500W RMS in 4 ohmi, bine facut poate ajunge la 700-800 de lei. eu as folosi schema cvasicomplementara de NMOS 500, sau banalul AV400. Link spre comentariu
Den Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Sunt cativa pe aici care fac "custom made" extrem de bine la capitolul asta.Complet de acord cu remus.Chiar el te poate ajuta. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 2 x 400-500W RMS in 4 ohmi, bine facut poate ajunge la 700-800 de lei Pentru puterea de 2 x 400W, trebuie un transformator de alimentare, care la producator e 500ron fara transport ! Mai trebuie softstart-traf auxiliar-redresare-filtrare care e 100ron daca o faci cu chinezarii. Etajele finale, cu tranzistoare si racire corespunzatoare, cu piese de calitate, minim 400ron (implica cel putin 20 tranzistoare de putere si alte zeci de tranzistoare mai marunte). Un etaj de atac la intrarea fiecarui PA pentru adaptari de impedanta si nivel care e minim 50ron. Apoi cutie, panouri fata/spate , zeci de alte maruntisuri (ventilatoare, cablaje, sigurante cu suport, papuci, fire de conexiune, suruburi, saibe, piulite, mufe, etc) in jur de 200ron. Mai punem si manopera ? Un amplificator bine realizat, la 2 x 250W curati, nu e scump la treisute de euro. Link spre comentariu
Postări Recomandate