Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Subwoofer WRC12BP/A

Postări Recomandate

• 1 an mai târziu...
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bobo

3

• cristronic

1

Am nevoie de schema subwoofer din subiect,in special modulul cu partea de putere si sursa,cu codul AMP-1250(B).Are componente lipsa si lucrat cu picioarele in el.

azi am primit la reparat un aparat identic cu cel din titlu la care placa AMP1250(B) a fost defrisata de tranz din sursa.va rog sa ma ajutati cu schema acestei placi.ma intereseaza in mod deosebit cati tranz mos fet sunt in sursa(prinsi pe radiator) si cati tranz finali sunt pe radiatoare.conform cablajului sunt marcati 4 finali dar doar 2 sunt montati pe placa(cei 2 din mijloc de tipul ns208p si ns208n). tranzistoarele mos fet (care sunt prinse de radiator)au 4 locase pe cablaj dar se pare ca au fost montate fizic pe cablaj doar 2 bucati si se pare ca sunt irfz44n.tot pe radiatoare langa tranz mos fet mai sunt un termistor si 2 diode shotchy de tipul ns802a si ns802c.va rog sa-mi spuneti cati tranz mos fet si cati finali sunt de fapt in sursa si care este tipul lor deoarece nu sunt sigur ca nu au fost inlocuiti si ei.pe placa se mai afla controlerul tl494cn si operationalul 4558d(posibl mc4558d).o sa atasez si o poza cu placa.multumesc anticipat.

post-8232-139829287185_thumb.jpg

post-8232-139829287192_thumb.jpg

post-8232-1398292872_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

rezolvat.tranzistorii din sursa sunt IRFZ44N (2 buc) iar 2 buc nu au fost montati de fabrica.finalii sunt NS208(pnp) si NS208N(npn),celelalte 2 buc nu au fost montati de chinezi.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări