Felis Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Ar trebui sa procedezi insa in modul urmator sa refaci ambele HDD cu utilitarele de la producator si cu acelasi utilitar daca sunt HDD produse de acelasi fabricant sa le instalezi de la inceput 1 ca master si celalalt SLAVE (automat si cu rescrierea de MBR)Pentru ca e posibil sa mai repete figura asta in viitor (am intalnit comportamentul asta de ex pe HDD WD de capacitate de peste 100G mai des.Efectiv incepe ciondaneala intre HDD si pana nu le instalezi cu utilitarul nici performante prea bune nu dau dau transferul de date de pe ele fiind incet decat pot s-o faca real)Se pare ca IDE are o predispozitie sa puna in conflict componentele cuplate mai ales cand sunt ocupate toate. Link spre comentariu
Vizitator adrisym Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Revin cu informatii; nu am facut prea multe, am fost cam ocupat in perioada asta, tocmai ce am aflat ca sunt viitor tatic de fetita ). Am montat din nou hdd`ul cu "surprize", dar de data asta pe panglica destinata dvd writerului, la care am renuntat momentan, intrucat am dvd writter extern. La prima vedere ar fi setat pe secondary master, iar hdd`ul cu SO este pe primary master (desi in bios, hdd cu surprize mi-l vede ca secondary slave - probabil datorita scoaterii jumperului). Ce ma deranjeaza acum este ca mi-a ramas o partitie nealocata de cca 5Gb, partite folosita ca si clona Acronis. Am rulat Partition Magic pt a realoca acea partitie goala si in momentul utilizarii acestuia, imi da eroarea: "init failed: erro 117. partiton`s drive letter cannot be identified" Himmm....m-am cam blocat aici. Link spre comentariu
Vizitator adrisym Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Inteleg ca nu se poate edita mesajul meu de mai sus , asa ca revin cu inca unul; am tot cautat pe net si o solutie ar fi Microsoft Shared Computer Toolkit, pe care nu il gasesc sub nicio forma; asta ar da posibilitatea stergerii acelui spatiu nealocat. Link spre comentariu
Felis Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Partition magic deja la HDD de peste 100 G nu prea mai lucreaza bine dese ori dand mesaje de eroare de aceea nici nu-l mai utilizez prefer sa utilizez de ex pargon(partition magic lucreaza bine doar cu partitii de tip FAT)Intr-un alt post tiam recomandat 2 kituri de intretinere pe care le utilizezi direct dupa CD si anume Hiren Boot si Vortex toolscu ele ar trebui sa poti rezolva pentru ca sunt o colectie de unelte pentru depanare intretinere Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum