Vizitator Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 In principiu asa va arata....lemn mahon...fata spate si capac modificari substantiale la partea electronica vor fi minime intrucat imi place cum suna....asa am probat si cu reactia negativa si nu am remarcat o imbunatatire ....cel mult o calare a gain.-ului si nu pun nici leduri sub tuburi,,, sau poate ...pun oricum trag tare ca e Si se pare ca va deveni si un model comercial.. :wav: Link spre comentariu
blue Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 I-mi place cum arata,chiar foarte mult, lemnul de mahon subliniaza sobrietatea constructiei, felicitari ! Link spre comentariu
ioannis Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 felicitari si de la mine!!!!! ai facut inca un amplif, super fain!!! felicitare!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 I-mi place cum arata,chiar foarte mult, lemnul de mahon subliniaza sobrietatea constructiei, felicitari ! Asa zic si eu e in ton cu lumina data de filamente .....si aluminiul anodizat negru .....cred ca am sa-i pun un master volume in fata central , ma mai gindesc ... si ceva pt on/off......adica chiar butonul master prin apasare va face si on/off si....se va aprinde o luminita pe buton care va fi si reperul nivelului de volum .... asa il vreau... Multumesc mult pt aprecieri ...asta ma obliga f mult sa tin stacheta susssss...mereu. Link spre comentariu
blue Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Doar felicitarai, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum