Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator final stereo SRPP cu 6H13C prototip.. concluzii

Vizitator

Postări Recomandate

In principiu asa va arata....lemn mahon...fata spate si capac :limb: modificari substantiale la partea electronica vor fi minime intrucat imi place cum suna....asa am probat si cu reactia negativa si nu am remarcat o imbunatatire ....cel mult o calare a gain.-ului si nu pun nici leduri sub tuburi,,, :rade: sau poate ...pun oricum trag tare ca e :wtrqwe

Posted Image

Si se pare ca va deveni si un model comercial.. :wav:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• blue

4

• Depanatoru

3

• mișa

2

• ioannis

1

Top autori în acest subiect

I-mi place cum arata,chiar foarte mult, lemnul de mahon subliniaza sobrietatea constructiei, felicitari ! :aplauze

Asa zic si eu e in ton cu lumina data de filamente .....si aluminiul anodizat negru .....cred ca am sa-i pun un master volume in fata central , ma mai gindesc ... :nas: si ceva pt on/off......adica chiar butonul master prin apasare va face si on/off si....se va aprinde o luminita pe buton care va fi si reperul nivelului de volum .... :nebunrau: asa il vreau... :freaza: Multumesc mult pt aprecieri ...asta ma obliga f mult sa tin stacheta susssss...mereu.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări