OvidiuDorin Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Cum pot instala un windows in 5-10 minute , adica sa fac o imagine de pe un windows gata instalat sa o pun pe un cd/dvd/hdd extern/memory stick ,iar acea imagine sa o introduc intr-un nou pc fara sistem de operare pe el, printr-un program! . Ce recomandati? Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Windows Automated Install Kit.Are documentatie are tot ce-i trebuie, dar iti trebuie ceva timp ca sa inveti sa-l folosesti. Link spre comentariu
OvidiuDorin Postat Decembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2009 o adresa ceva de unde as putea sa-l descarc? cred k asta este http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en Link spre comentariu
OvidiuDorin Postat Decembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2009 pfff un soft mai simplu aveti ? nu asa profesional Link spre comentariu
OvidiuDorin Postat Decembrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2009 NIMENI? Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Cel mai simplu instalezi un windows pe un calculator, faci tot ce-i trebuie si apoi ii faci magine. Cand te deranjeaza stergi hdd si ii dai restore din imaginea respectiva. Problema aici este ca daca vrei sa-l pui si pe alt calculator pot sa apra conflicte la drivere si trebuie reinstalare pe curat.Ceea ce ti-am recomandat eu e intr-adevar greu de folosit, dar mergi la sigur. Instalarea de la Vista in sus asa se face, se da retore dintr-o imagine ( cautati pe dvd un fisier wim care e cat cat dvd-ul -100 mb ) si restul se scriu pe loc ( MBR si alte setari ) apoi se intra in interbarile din instalare. Cu Waim ai tu raspunsurile predefinite si sari peste acele etape. Am vazut un coleg ce lucreaza la Facutlate la noi cu asa ceva si cand ai de instalat Windows-ul intr-o sala de 40 de calculatoare e foarte ok, mai ales ca o instalare se face in maxim 5-10 minute ( pe ceas ).Alte softuri nu mai sti. Ai putea sa folosesti vLite sau nLite si sa-i predefinesti tu raspunsurile. Castigi ceva timp, cam 15 minute dureaza o instalare de XP, si de vista depine ( am facut o imagine de server 2008 de 580 MB pe care mergea tot mai putin aplicatiile ce necesita .net Framework 3.5 din motive evidente - google - ), dar merge destul de repede. Link spre comentariu
OvidiuDorin Postat Decembrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Cel mai simplu instalezi un windows pe un calculator, faci tot ce-i trebuie si apoi ii faci magine. bun, da cum fac imagine la un sistem gata instalat? Link spre comentariu
srdjan Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 cauta acronisdaca ai un cont de ftp da-mi-l si ti-l trimit. am imagine de nero a lui acronis de cca 50mb Link spre comentariu
OvidiuDorin Postat Decembrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2009 mersii!! "srdjan" pentru acronis , nu stiam de el , este si simplu de folosit , am gasit ultima versiune pe filelist , oricum ms de efort ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum