viorel1964 Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Am un telefon E 50 care nu vede reteaua.A fost trimis la reparat (in garantie )si s-a intors la fel(s-a pierdut garantia din cauza de lichide in interior !?).Se mai poate repara? (interesant este si costul-sa vad daca merita).Multumesc. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 cred ca se merita.am facut multe cu lichide.du-te cu el la un service si nu mai tine bateria in el ca o sa se corodeze de tot. Link spre comentariu
viorel1964 Postat Decembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2009 l-am lasat intr-un service in Pitesti 2 luni (nu gaseau un bloc de radiofrecventa).Bateria este scoasa (altfel o descarca).Aveti un pm. Link spre comentariu
MazyMan Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Daca l-ai trimis la SERVICE SONY DIN PITESTI e de inteles d c dureaza atat . app aia acolo schimba piese si vand la super preturi multe chestii banale ex: banda v360 motorola - 9 lei pe net la ei costa 80 ron !!! deci diferente de la cer la pamant ... iti dau un sfat am un prieten la COMPLEXUL JHON LA INTRARE IN GAVANA Cristi il cheama are un service acolo vezi poate te ajuta cu o placa noua pt telefon ! Link spre comentariu
Vizitator soringsm Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 da o banda china costa 9 -10 lei, una originala 25 .ce preferi ieftin sau calitate?De'aia se stie de Sony in tot pitestiul si nu numai Link spre comentariu
Mihai85 Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 nu prea se gasesc benzi originale pe piata chiar daca se specifica precum ca ar fi originale,putine sunt cazurile, ci niste facaturi mai bune sau mai proaste in functie de pret. Link spre comentariu
Kytan666 Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 corect , foarte putine benzi de pe piata sunt originale chiar daca scrie . am avut benzi noi venite pe care le rulam in mana exact ca in telefon si apareau deja fisuri in stratul exterior. Nu cunosc ce tine de "Sony din pitesti" dar tipic romanesc unde e scump tre sa fie si bun . Mie imi vin tel din un anume service dupa ce stau luni acolo si ori merg 2 zile ori se dau cum au intrat .. si preturi astronomice.. Si am avut intamplator oameni care sa faca o mutra foarte suspecta la auzirea unui pret scazut.. ehh noi sa fim sanatosi..off topic dar mi-am adus aminte .. la mine mai are lumea sa intrebe daca e farmacie, incercam sa tinem totul cat mai ordonat si curat.. si sunt luat de reprezentanta orange.. in nici un caz de service.. am lasat niste laptopuri bucati si oleak dezordine si parca intra lumea mai increzatoare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum