Nemesis Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Salut . Este vreun mod prin care avand un link, la actionarea caruia sa se acceseze concomitent doua sau mai multe link-uri ?Altfel spus...sa am un link (postat in vreo semnatura pe vreun forum, trimis pe mess, etc.), care prin "click" pe el sa deschida 2 sau mai multe alte link-uri (predefinite de mine).M-ar interesa asta pentru a putea face un fel de statistica a accesarilor anumitor link-uri, adica: link-ul monitorizat sa contina si link-ul spre pagina respectiva, dar si un link spre o pagina care imi inregistreaza ip-urile, contorizeaza numarul de accesari etc. Link spre comentariu
Nemesis Postat Decembrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Nu prea mai am nevoie...pt ca nevoia te invata . Mi-am facut un site pe un domeniu free si am trantit acolo un script care sa-mi faca statisticile .Dar daca totusi poate stie cineva o cale mai simpla... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 18, 2009 Administratori Partajează Postat Decembrie 18, 2009 vezi ca pe situl ala din semnatura ai un virus Link spre comentariu
Nemesis Postat Decembrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Bine ca mi-ai zis.L-am scos, oricum nu mai era valabil de vreo juma de an. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum