Vizitator samsara Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 as vrea o lamurire in legatura cu calitatea incintelor incorporabile in tavan gen http://www.be-loud.ro/produse/Boxe_perete-tavan/ ca si calitate a sunetului fata de incintele normale...din cele ce stiam eu rezonanta cutie unei boxe e vitala linilor de bass sau?? as avea de sonorizat 4 camere pt un loc,ceaianarie in care se vor face auditii de muz ambientala unde ma gindeam sa pun cite 2 boxe per camera...pt a lega 6 sau 8 boxe am nevoie de un amplif multichannel sau ajunge un receiver? Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator dragosss Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 SAL.vad ca deja vrei sa intri in partea profesionala a lucrurilor de pe aici nu stiu daca e un lucru bun ai depasit prasgul de amatorism?la o inst mai complexa poate aparea riscul supra solicitarii=degajare de caldura =fire.deci acorda mare atentie acestui aspect te rog Link spre comentariu
Vizitator samsara Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 din pacate dragos raspunsul tau nu imi prea e de folos...am pus niste intrebari de principiu..cit fie vorba de incalzire,fire.. trebuie o configuratie adecvata unor 6-8 boxe pt care cred e nevoie de un amplif multichannel...sau?mai astept.. Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Raspunsul lui nu e deloc la obiect, e off-topic Link spre comentariu
__farad__ Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Poti incerca urmatoarea configuratie-fiecare camera in functie de marime doua sau 4 boxe de tavan pt medii-inalte(cu respectarea stereofoniei bineinteles si mai ales a impedantelor si puterilor)plus un canal de bass si amplificatordaca este doar pt ambient atunci nu trebuie sa le bubuie creierii si poti renunta la bass daca boxele incastrabile au cat de cat fidelitateMarea majoritate a boxelor incastrabile sunt de calitate medie si asigura un sunet mediu dar pt ambient se pot folosiAlta varianta este sa folosesti boxe de medii inalte suspendate(ca cele din sistemele home cinema)si un subwoofer pt cazul unei petreceri sau alt eveniment asemanatorCa idee de baza nu astepta prea mult de la boxele incastrabile in tavan ca cele de prin mall-uri.Nu au fost gandite pt auditii de inalta calitate iar rezonanta tavanului este un factor ce poate ajuta sau nu si nu il putem controla ca in cazul unei boxe pe care am gresit-o putin si pe care o "gadilam" sa sune bineIar ampliful trebuie sa fie multicanal altfel te incurci in impedante si fire Link spre comentariu
hugo Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Hm... la monitoare multimedia sau monitoare de studio active te-ai gandit?Cu aproximativ 600 RON poti lua un set stereo de 20W pe canal. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum