electrofan Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 salut. de cate ori deschid blogul facut pe "blogger", antivirusul ma atentioneaza de prezenta unui virus: HTML/InfectedWebPage.Gen cum pot sa scap de acest virus ? de fiecare data cand se incarca pagina, se blocheaza atunci cand trebuie sa se deschida ceva de pe un site "atat.ro", ori eu nu stiu care gadget are legatura cu acest site ca sa-l sterg aceasta e adresa blogului: http://stefanbira.blogspot.com/ ce trebuie sa fac ? multumesc Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 ciudat e ca google nu zice nimic de infectarea respectivului site si nici avira.ai cumva kaspersky internet security? sau e o noua metoda de reclama? Link spre comentariu
electrofan Postat Decembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2009 nu e nici un fel de reclama...pur si simplu nu stiu cum sa scap de infectiede la google inca n-am primit nici un raspuns Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 nici kaspersky is nu detecteaza vre un virus Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Nici la mine la lucru nu apare nimic ?i ?sta url? urît de tot pe saituri dubioase. Antivirusul e McAfee VirusScan Enterprise Workstation. Link spre comentariu
danb1974 Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 S-ar putea sa fie fals pozitiv din cauza ca ai tone de referinte spre blogger.com virite in iframe-uri (stiu ca nu te ajuta cu nimic raspunsul)blog-ul asta nu se poate configura sa nu se bazeze pe blogger.com? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum