Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Procesor vocal SSB

SirRoger

Postări Recomandate

Dragi colegi, vreau sa va prezint un procesor vocal pt. transmisiuni SSB realizat cu ajutorul unui integrat SSM2166 care, dupa ce l-am realizat, am constatat ca functioneaza excelent si aduce imbunatatiri considerabile semnalului emis de un FT897D.

Acest transceiver are, dupa cum se stie, un asa-zis procesor vocal incorporat. Am constatat ( nu numai eu) ca procesorul din FT897 este total ineficient, pe net existand diferite variante de imbunatatire. Ca un plus, montajul dispune si de un generator de 800Hz care faciliteaza acordul unui liniar sau AAT ( MFJ929 in cazul meu). La pagina 4 din documentul .pdf exista un link catre ARRL.org de unde puteti descarca documentatia completa. Consider ca un compresor de aceasta talie este util a fi atasat oricarui transceiver home-made prezentat in aceasta sectiune a forumului.

http://www.kg4jjh.com/pdf/VocalMaster.pdf

Toate bune!

Cristi, YO8RZE

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• SirRoger

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări