Vizitator razvvy Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Ce sursa as putea folosi pt. un TDA8560Q ca sa nu bazaie puternic pe amandoua canale zicetimi pls. sau macar o punte de redresare pls zicetimi!!! sun foarte incepator nu stiu aproape nimic va rog ajutatima..plsplspls PM:am sa pun si nijte pozeuitati si ID-ul meu daca e unu care vrea sa ma ajute...:razvyboos :cry: Link spre comentariu
Vizitator razvvy Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Va rog ajutatima plsplsplspls Link spre comentariu
costy Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 o.....sursa de calculator? Link spre comentariu
lucione_cip Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Nu cred ca acel "bazait puternic" este din cauza sursei pe care ai folosit-o.Monteaza un potentiometru pe intrare si un condensator de cel putin 4700uf in paralel cu alimentarea.Sa imi dai accept la ID, daca doresti, te pot ajuta mai indetaliat, cred ca sunt singurul dupa acest forum care are foooarte mult timp liber. (prieteni stiu de ce) Link spre comentariu
Vizitator razvvy Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 mersi acuma dau accept Link spre comentariu
amatorul Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 si inainte de a te apuca asa de facut cablaje mai pune mana si pe o carte de electronica sa vezi ce se intalmpla si pe acolo ca nu strica Link spre comentariu
denny50cent Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 E un integrat prost TDA8650Q,am cumparat si eu kit-ul ,care probabil il ai si tu.Ai bagat cumva curent direct din transformator in el?!Daca da,ia o punte redresoare (vreo 3 lei) si un condensator de 2200uF,ar trebuii sa fie suficient...Sau cauta o schema de punte redresoare cu 4 diode...Eu am ajuns la un momentdat de rasul forumistilor cu integratu asta...Am observat ca nu ai radiator pe integrat,a functionat asa? Link spre comentariu
Vizitator razvvy Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 nu a functionat asa i lam scos cand am facut poza si oricum mersi am rezolvat ma ajutat liciano_cip mersi luciano Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 Daca tot ai deschis topicul, posteaza ce ai facut, sa stie si altii care se vor lovi de aceste probleme ! Link spre comentariu
Vizitator razvvy Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 am pus pe fir doi condensatori de 3700UF. cablu ecranat pe intrare semnal si cate un potentiometru pe amandoua canale de iesire audio. si a functionat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum