Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV GUT SCHNEID

Vizitator miki07

Postări Recomandate

Vizitator miki07

Am luat ieri de la Carrefour un TV GUT SCHNEID. Am o mica problema, care nu a fost sesizata in magazin. Cand ma uite pe posturi cu crawl (banda de jos), acea banda nu se vede bine. Va atasez aici cateva poze. Problema mea se poate rezolva? Sau e defect TV?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 44
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tehtronics

8

• dumi_bv

3

• ariete

2

• Th3_uN1Qu3

1

Top autori în acest subiect

Merge din meniu service, ajustezi dimensiunea sau pozitia verticala. Dar la ce vad eu acolo ai si deflexia asezata cam stramb, mai bine du'te cu el inapoi si cere sa ti'l schimbe. Verifici pe Realitatea TV acolo.

Link spre comentariu

inclinarea imaginii spre stanga se datoreaza rotirii blocului de deflexie de pe gatul tubului cinescop si necesita o interventie fizica in TV, fapt care ar duce la pierderea garantiei;ajustarea dimensiunii pe verticala(micsorarea) se poate face din meniul service;-sfatul meu este sa-l returnati la magazin in termenul de 48 ore, pentru inlocuire;

Link spre comentariu

Am pierdut in toata aglomeratia de ieri garantia! Dar cum se poate face? Ca chem eu un vecin electronist. E greu? Numai jos se vede asa. Sus totul e ok!

N-ai pierdut garantia, ai pierdut perioada in care-l puteai schimba. Acum ai 2 variante:1. te duci cu el la garantie, te vor redirectiona catre un service agreat2. renunti la garantie, chemi un electronist, scoate capacul spate si regleaza deflexiaTotusi am o nelamurire: tu spui ca partea de sus se vede bine. Esti sigur 100% ca partea de sus este dreapta? Pentru ca atunci se schimba complet toate datele problemei. Pune o poza cu imaginea completa si daca poti una cu teletextul.
Link spre comentariu

spune ce scrie pe eticheta de pe capacul TV... daca nu este suficient, atunci trebuie sa desfaci aparatul si sa ne spui cu ce circuite este facut, eventual marcaje pe cablaj, pentru a putea identifica sasiul

Link spre comentariu

-se apasa MENU si dupa ce meniul este afisat, apasa RECALL de 5 ori-se apasa tasta 2 pt. ajustari pe verticala-memorarea modificarilor cu RECALL-iesire cu tasta 0 apoi RECALLATENTIE! noteaza valorile initiale, pentru a putea reveni in caz de ... greseala

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări