Vizitator djvasy Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 va salut, de curand am scos dintr-o combina audio modulul egalizator si as vrea sa il folosesc la un amplificator.problema e ca nu stiu cu certitudine care sunt conexiunile (adica intrare iesire audio) si alimentarea cu tensiune. apelez la toti cei care au o idee si ma pot ajuta, va sunt recunoscator. am pus cateva poze cu placa respectiva. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 esta cam complicat daca nu poti depista tu intr -iesirea si aliment ,acest etaj a fost calcult la acea scula, folosindo la alt amplif urmeaza anumite adaptari imped input si output (nivel semnal) +aliment si ecranajele de rigoare ;;;totusi iti urez succes Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 ecranajele de rigoareIn tipul de aparate de unde provine, nu am intilnit etaje audio ecranate ! Daca ar avea putina experienta, ar vedea cu ce componente active e realizat montajul si dupa datasheet-ul acestora, ar reusi sa distinga unde se face alimentarea si unde sint intrarile/iesirile de semnal. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 prin ecranaj m/am referit la semnal intr/ ies cu cablu semnal cu tresa la masa ,iar masa intre etaje nu trebuie sa fie ferma ??depinde si la ce amplif il adapteaza ??? Link spre comentariu
Vizitator djvasy Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 vreau sal folosesc la un amplificator 2x22w realizat cu un IC TOSHIBA numai stiu exact modelul. pe egalizator sunt 4 tranzistori c945 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum