Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor EQ

Vizitator djvasy

Postări Recomandate

Vizitator djvasy

va salut, de curand am scos dintr-o combina audio modulul egalizator si as vrea sa il folosesc la un amplificator.problema e ca nu stiu cu certitudine care sunt conexiunile (adica intrare iesire audio) si alimentarea cu tensiune. apelez la toti cei care au o idee si ma pot ajuta, va sunt recunoscator. am pus cateva poze cu placa respectiva.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

1

Vizitator comfel

esta cam complicat daca nu poti depista tu intr -iesirea si aliment ,acest etaj a fost calcult la acea scula, folosindo la alt amplif urmeaza anumite adaptari imped input si output (nivel semnal) +aliment si ecranajele de rigoare ;;;totusi iti urez succes :sparge:

Link spre comentariu

ecranajele de rigoare

In tipul de aparate de unde provine, nu am intilnit etaje audio ecranate ! Daca ar avea putina experienta, ar vedea cu ce componente active e realizat montajul si dupa datasheet-ul acestora, ar reusi sa distinga unde se face alimentarea si unde sint intrarile/iesirile de semnal.
Link spre comentariu
Vizitator comfel

prin ecranaj m/am referit la semnal intr/ ies cu cablu semnal cu tresa la masa ,iar masa intre etaje nu trebuie sa fie ferma ??depinde si la ce amplif il adapteaza ???

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări