viospatariu Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 am gasit o schema cu un amplificator de microfon de care am nevoie....dar nu stiu cum sa fac cablajul unei sheme....sunt incepator in domeniul asta si chiar nu stiu cum sa fac cablajul....as vrea sa stiu cum pot face dintr-o schema electrica cablajul...cat mai simplusau daca vrea cineva sa imi faca cablajul pt schema asta :jytuiyumultumesc :bere: Link spre comentariu
viospatariu Postat Decembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2009 si asta ar fii schema Link spre comentariu
indy666 Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Din pacate nimic din ceea ce ai atasat tu nu reprezinta o schema... Link spre comentariu
viospatariu Postat Decembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2009 da stiu....ca si io tot asa am zis...dar doar astea le-am gasit pe internet..si am zis ca poate aici cum sunteti mai priceputi in domeniu ar merge si cu alea Link spre comentariu
indy666 Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Uite aici o schema de preamplificator microfon: http://www.zen22142.zen.co.uk/Circuits/ ... 71_mic.htm Acum ramane sa-ti deseneze cineva cablajul, eu trebuie sa plec la facultate Link spre comentariu
viospatariu Postat Decembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2009 multumesc indy666 pt schema dar la cablaj tot nu ma descurc....nu stiu cum se face :cry: Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 In fotografia postata de Viospatariu este un preamplificator de microfon condensator, iar schema postata de Indy666 este pentru microfon dinamic si pentru a deveni preamplificator de microfon condensator, se adauga o rezistenta de 1...10K de la plusul alimentarii, la borna calda a microfonului (phantom power). Schema de mai jos e mai aproape de cea aratata de Viospatariu - e realizata tot cu doua tranzistoare. http://www.zen22142.zen.co.uk/Circuits/ ... cmmic.html Pentru a realiza cablajul, citeste aici viewtopic.php?f=66&t=51351 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum