Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inlocuitor BC171!

Cilibiu

Postări Recomandate

Am o orga de lumini la care imi necesita tranzistori BC171 la care nu iam gasit pe nicaieri si numa la comanda in 3 saptamani, factorul BETA nul stiu, si nam nici unul de proba, daca as putea sa ii inlocuiesc cu alt tip de tranzistori, ce ziceti ??, sar putea inlocui cu alti tranzistori? eu am o gramada de BC458 dar nu stiu factorul beta la BC171 ca sa stiu daca pot sa ii pun in loc!Ce sugesti miati da?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cilibiu

2

• ratza

1

• caddyct

1

• viopa

1

Top autori în acest subiect

Vizitator viobio

bc172,173,107,108,109sau orice tranzistor NPN care sa aibe aceasi tensiune EC si Ic cu a lui BC 171 sau mai marepractic orice tranzistor NPN recuperat din aparaturi audio/video/tv,este o babalitateSUCCESURI !

Link spre comentariu

Pai am tranzistori BC337 si am si echivalentul lor adik pnp BC327! Deci sa inteleg sa sunt buni si nu prea se tine cont de factorul beta? nu cere mai mult de 100mA tot ansablul deoarece am trazistori bc135 care imi controleaza becurile!Oricum mersi mult de sfaturi tuturor! :aplauze :da :101

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări