Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Va rog niste sfaturi pentru un amplificator

Vizitator hackedat

Postări Recomandate

Vizitator hackedat

Nu am renuntat inca la ideea de multicanal iar nad T755 care este peste Harman si Denon din spusele vanzatorilor ar fi prima varianta.Dar sunt deschis la orice alta parere.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 44
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

9

• __farad__

6

• remus68

5

• BF37

3

Top autori în acest subiect

Din ce se g?se?te pe net, nu pare a fi mai cu mo?: http://www.techradar.com/reviews/audio-visual/hi-fi-and-audio/receivers/nad-t-755-416379/review

Nad e una din firmele de semifi?e, de multe ori f?r? acoperire în tehnic?.

Nu te lua dup? ce zic vînz?torii, c? de multe ori sînt mai habarni?ti ca clien?ii ?i nici nu testeaz? toate facilit??ile sculelor, doar le leag? la un dvd ?i bag? manele sau hip-hop romanes. N-am întîlnit vînz?tori aviza?i în nici un magazin. Dac?-i întrebi de hdmi sau dac? selectorul video suport? 1080i, ori 1080p, i-ai b?gat în cea??.

Link spre comentariu
Vizitator hackedat

farad tu si poate destui ca tine, prefera varianta asta, dar un simplu user care nu este electronist prefera sa dea banu si sa cumpere din magazin.Ma asteptam sa sara cel putin 10 audiofili sa zica bai nene eu am scula x sunt foarte multumit de ea si ti-o recomand, eu am vazut scula y la nu stiu ce prieten... eu am ascultat si am citit despre scula z nu stiu unde.Dar nu stiu de ce se fereste lumea sa zica.Pe mine de exemplu daca m-ati intreba ce procesor sa va recomand, ce hard sau ce placa video v-as spune imediat ca la asta ma pricep...

Link spre comentariu

Pentru ca elforum se adreseaza pasionatilor de electronica, e normal ca membrii forumului doresc sa-si construiasca singuri amplificatorul mult visat. Asa cum in urma cu 30 de ani si eu am construit primul meu amplificator,acum sint numerosi tineri, dornici sa-si construiasca primul lor amplificator - pentru inceput. Cei cu adevarat pasionati, vor continua sa experimenteze si sa invete iar daca lecturezi paginile forumului, vei vedea ca fiecare dintre cei care au postat realizarile lor, au imprimat o nota distincta respectivului amplificator, dupa cum ia placut lui sa se auda.

Link spre comentariu

hackedat nu suntem vanzatori sa recomandam produse.Si iti garantez ca marea majoritate de aici au acasa scule din cele mai variate (eu am un grundig antic si de demult pe care il iubesc o linie technics cumparata inainte sa se apuce chinezii sa produca pt ei si un rostov135 pe care l-am transformat in amplif)dar ghici la ce asculta muzica cel mai des??Ai ghicit la scule mesterite de ei construite in nopti nedormite cu nervi si unii cu zeci de pachete de tigari fumate pana a sunat asa cum le-a placut.Deci totul este subiectiv aici totul depinde de urechea fiecaruia (unora le place sa li se miste corniza de la bass altii prefera sunetele mai medii mai clare eu unul prefer un bass profund dar fara sa fie nesimtit si inalte clare cristal)Deci cea mai buna recomandare este sa umbli cateva zile prin magazinele de electronice electrocasnice si sa asculti diferite scule eventual poti cere o proba de auditie.ai dreptul sa probezi inainte sa cumperi.

Link spre comentariu

eu unul prefer un bass profund dar fara sa fie nesimtit si inalte clare cristal

Si eu ! De aceea prefer ca amplificatorul la care ascult muzica, sa aibe un corector de ton simplu, numai cu joase si inalte, cu frecventa de corectie de 40...80Hz la joase si in jurul de 12...14KHz la inalte.
Link spre comentariu
Vizitator hackedat

Oameni buni eu am inteles ca aici este un loc al electronistilor care la asta tind si stiu ca asta e cea mai pare placere posibila sa asculti la scula care ai muncit multe nopti albe.Satisfactie nepretuita.Dar eu nu am venit aici cu asemenea scopuri si nici nu tind spre asa ceva, departe de mine.Am zis din start, sunt tanar, nu ma pricep.. nu am cerut scheme sau altceva.De tinut cont ca nici nu am inca o ureche formata cum aveti voi.Pur si simplu am venit aici ca voi stiti cu ce se mananca si aveti habar ce inseamna si cel mai mic integrat de sub carcasa unui amplificator si va puteti da seama ce e naspa acum pe piata si ce merita cumparat.Nu a zis si nu a insinuat nimeni ca sunteti negustori ci profesionisti.Cat despre mersul din magazin in magazin si ascultat diferite aparate...Dupa ce asculti un an la o prostie de logitech z5500 care tie ti se pare ca suna mirific, la fel de usor te poti duce intr-un magazin sa asculti o bombardea si sa zici ca ai dat peste o mare scula profesionista.Urechea se educa si se obisnuieste cu muzica de calitate in timp, nu ? Deci chiar nu aveam nevoie de teorii si explicatii de genul in n posturi ca nu ma ajuta cu nimic.Si imi pare rau daca v-am jignit in vreun fel si am creat impresia ca eu va consider "negustori".Din contra, repet, am venit aici pentru ca stiam ca sunt oameni profesionisti, e o diferenta. Si pana la urma tot nu am primit niste raspunsuri concrete "uite bai pustiulica incearca X Y Z sunt bune si merita, decat de la Bf37 si Zal care m-au indrumat putin.

Link spre comentariu

Acelasi sfat cu zal ti-am dat si eu mai inainte si anume am pus cateva marci care stiu ca suna foarte bine (le repet Akai Sanyo Grundig Marantz )Problema este ca majoritatea din ele nu se mai fabrica deci doar pe la sh sa mai gasesti.In plus ceea ce se vinde azi sub nume care candva erau de top si care au scris istorie in ceea ce inseamna audio au ajuns sa fie produse la chinezi cu piese chinezesti de niste pseudoelectronisti si deci nu mai poti avea incredere in ele(exemple Pioneer Technics si inca multe altele)Cauta pe forum gasesti vanzari de amplificatoare audio bune(vanzatorul iti poate da si mai multe detalii despre produs)si la preturi superbune.Pot recomanda cuiva un anumit model de amplificator si respectivul sa-l caute 5 ani pana sa-l gaseasca.Pt ca repet nu recomand nimic din ce exista acum pe piata pt ca sunt niste porcarii.Nu ti s-a indicat un anumit produs tocmai din acest motiv nu exista ceva care sa mai merite recomandat in ziua de azi

Link spre comentariu
Vizitator hackedat

Refuz sa cred lucrul asta, adica la toate am evoluat, am ajuns pe luna am despicat atomul si nu puteam sa avem amplificatoare noi care sa fie si bune ? Eu cred ca sunt destule care se fac in Germania, Japonia, Danemarca... ar fi chiar trist sa ai dreptate :46

Link spre comentariu
Vizitator hackedat

PioneerModele bune in perioada '87-'95. Seriile A-6x6 si A 7x7 sunt reusite. (mid-range)NADPerioade cu modele bune, din generatia vintage ex: NAD 3020 (anii '80), ...C315BEE - cel mai ieftin amplificator nou care isi merita banii (entry-level)C320BEE, 325BEE - modele noi reusite, raport bun calitate/pret. (mid-range)SonyPerioada - anii '80. Receiverele din seriile ES si QS sunt reusite. In rest cine vrea calitate poate sa uite de Sony.Harman/KardonModelele de pana in '90. Exemple: de la PM665Vxi in sus (mid-range), receiverele HK 730, HK 930, ...DenonPerioade: ...(in general am citit ca suna mai aspru, taios, si nu doar pe magnat-uri)OnkyoPerioade: ...Modele recomandate: Integra A-8850, A-9555, A-9711, A-9755 (mid-range). Cineva zicea ca e de evitat A-9211.TechnicsDupa '82 nu au mai produs nimic de calitate.Modele reusite: seriile SU-Vx ?YamahaModele de cautat AX-596, AX-700, AX-900 (mid-range)Asta vroiam sa vad, raspunsuri de genul.In final ramane sa decid intre NAD C355BEE si Cambridge Audio AZUR 640A V2Acum puteti sa spuneti cat de proasta e alegerea mea :P

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări