Vizitator hackedat Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Va salut stimati audiofili.Daca ati dispune de un buget de 30-35 de milioane maxim ce amplificator ati cumpara ? As vrea unul 5.1/7.1... din cate am citit unul multichannel are o calitate a sunetului mai slaba decat unul stereo dar daca totusi vreau o varianta si pentru muzica si pentru filme ce pot alege.As vrea ceva intre Harman Kardon, Nad si Denon sau ce mai stiti si voi de specificat am 2 boxe pentru front jamo s718 si ma gandesc sa iau un center de 150w rms maxim si 2 boxe pt surround 100w maxim fiecare. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 ce amplificator ati cumpara ? L-as cumpara pe ala care-mi place cum suna, conectat la boxele care le am. Fara a le proba in prealabil, e greu de precizat ! Mai mult, gusturile difera de la individ la individ si ceea ce place unuia, nu e neaparat necesar sa le placa tuturor. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Cu banii ?ia î?i faci 2 sisteme, unul de slab? calitate, ptr filme ?i jocuri, altul stereo cu preten?ii, numai ptr muzic?. Nu se amestec? cele 2 domenii, indiferent c? a?a e acum la mod? printre pu?tani. Link spre comentariu
Vizitator hackedat Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Deci de exemplu un Nad 5.1 T755 chiar nu este bun ? Adica chiar nu am urechi de om profesionist si nici nu ma gandesc de audiofilie dusa la extrem cu placa de marmura sub boxe sau cabluri de 100 euro metru.Sa fie un sistem cu o calitate a sunetului peste majoritatea sistemelor 5.1 gata facute, gen logitech z5500. In fine si daca chiar nu se poate asa.. cu astia 35 de milioane ce 2 aparate sa iau, ce receiver pt filme si ce amplificator stereo.Sa nu va fie rusine sa spuneti si fara raspunsuri de genul (depinde ce gusturi ai, cum vrei tu sa sune) ca nu ma intereseaza partea filozofica ca totu-i relativ.Pur si simplu parerea fiecarui utilizator ce si-ar cumpara... pe ce ar prefera sa asculte, un simplu sondaj aici m-ar ajuta caci voi sunteti profesionisti Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 daca ai ca referinta z5500 te inseli amarnic in aprecierea sunetului de calitatez5500 ofera un sound execrabil pt banii care se vrea pe el Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 La sisteme ptr multe urechi nu m? pronun?, în general sînt construite cît mai simplu, din punctul de vedere al p?r?ii de amplificare, etajele finale, s-a revenit la scheme de mult apuse, din anii 70, ptr simplitate. Nici nu prea sînt mari diferen?e între modele ?i firme, toate au 5...6...7x100W (vaci). În privin?a amplifului stereo, dac? ai putea posta cîteva exemple concrete, ar fi mai u?or, e mai greu s? dau eu sau altcineva exemple de amplifuri, pe care s? nu le g?se?ti apoi. În general, cam orice amplif fabricat între 1985-1995, pe la 15kg sau mai mult, care consum? minim 5-600W din re?ea ?i care cost? peste 500 lei actuali, e de calitate bun?, chiar mai bun? decît cele de fi?e. La gr?mad?: Akai, Denon, Onkyo, Pioneer, Sansui, JVC, Kenwood, Marantz, Hitachi, HK, chiar ?i Technics... etc. Accesoriile gen telecomenzi, nu garanteaz? o scul? solid?. Link spre comentariu
Vizitator hackedat Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 De aceea am si renuntat la el.. si sunt aici, nu ? In fine astept pareri sau sfaturi legate strict de amplificatoare stereo/ multicanal Link spre comentariu
Vizitator hackedat Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Pai Zal, momentan cam asta am... un Yamaha DSP A2070 luat din targ SH la 6 mil, cap de linie candva pe la 2000$, asa am inteles.Dar totusi parca as vrea altceva.Si ca exemple am zis deja, Harman, Denon, Nad cam asta ar fi baza dar daca e altul cu renume de ce nu, te rog sa il spui.. macar asta sa fie problema, sa nu il gasesc. (Bine acum sa nu imi zici Revox sau nu stiu ce amplificator pe lampi) :P Link spre comentariu
__farad__ Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 hackedat nu te lua de amplifurile cu lampi pt ca desi consuma ca dracu pt cat scot sunet mai curat si dinamica mai buna ca cele date de un amplif pe lampi nu gasesti nici la cel mai tare amplif de fita de pe piata(inca nu am ascultat unul in clasa D daca cineva stie sa-mi spuna si mie daca se ridica peste un amplif pe lampi desi nu cred)si ca idee marii producatori de scule profesionale prefera amplifurile de sute de vaci pe lampi.si boxe cat debaraua.or sti ei ceva.Si raspunsul la intrebarea de ce este simplu:in vidul lampilor electronii alearga cu viteza luminii.in solide(cristalul de siliciu)sunt mai lenesiLa banii care spui eu unul mi-as lua un amplif de prin 85-90(Akai Grundig Sanyo) si un home cinema oarecare pt filme.Si de restul as face cinste celor de pe forum care imi suporta posturile Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 http://www.roportal.ro/discutii/index.php?showtopic=69079&pid=1060078235&st=0&&do=findComment&comment=1060078235 http://www2.yamaha.co.jp/manual/pdf/av/english/am/DSP-A2070.pdf Are numai 21kg. Oricum e foarte bun ptr audi?ie stereo, efectele de Dolby Prologic sînt dep??ite, dar le po?i folosi dac? vrei, numai cu surse stereo, nu ?i cele multicanal. Eu zic c? partea cu muzica ai rezolvat-o. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 un amplif in clasa d nu se ridica peste cele in clasa A,AB decat dpdv al randamentulu,chiar este inferior.nu se preteaza pt o auditie HI-FI,de aceea se foloseste mai mult in aplicatii auto si pt subwoofere care sunt cele mai mari consumatoare intr-un lant audio. Link spre comentariu
Vizitator hackedat Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 he he .. da Zal ai tot dreptul sa razi, sunt incepator recunosc... sunt tanar am 23 de ani dar imi place foarte mult sa ascult muzica si am inceput sa ma documentez, am renuntat la z5500 de care eram asa incantat acum 1 an si incerc pe cat posibil sa am niste scule cat de cat bune ca visez la cele daneze bang olufsen asta e partea a doua oricum astept de la tine sa-mi dai si cateva exemple de amplficatoare stereo, ce ai cumpara tu :)far ad: nu m-am luat de ele, din contra... sunt cele mai bune sunt constient dar prea scumpe si prea pretentioase pentru urechea mea de audiofil in devenire, nu stiu eu sa le apreciez la valoarea lor ... nici nu cred ca m-as obisnui cu sunetul lor acum Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Consultanta AUDIO/VIDEO/TV viewforum.php?f=31"Aici cereti sfaturi cand vreti sa cumparati ceva produse" Link spre comentariu
Vizitator hackedat Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Il poti muta acolo ? te rog frumos... ca sa nu umplu forumul cu thread-urile mele si scuze ca nu l-am pus unde trebuie. Link spre comentariu
BF37 Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Adaug si eu cateva modele multicanal - modele noi : NAD T754 , Onkyo TX-SR 607 , Denon AVR-1910 , Marantz SR5003 , Yamaha RX-V 765 , Cambridge audio Azur 540R , Cambridge audio Azur 340R Studiazale si fa-ti o parere ( asta daca nu te-ai razgandit in privinta amplificarii multicanal ) Bafta ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum