Vizitator radubv Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Buna,Am primit de ceva timp un cadou de la un prieten din germania: Thomson Scenium DPL2000 impreuna cu un subwoofer Magnat (ART Nr 1458561S) si 5 boxe Universum de 8 ohm si 100 W.Sistemul merge ireprosabil insa boxele sunt murdare si nu au posibilitatea montarii pe perete.As vrea sa inlocuiesc boxele actuale cu alte boxe, compatibile cu acest sistem (apropo poate sa ma ajute si pe mine cineva cu un manual in limba engleza pentru Thomson Scenium DPL 2000 ....eu am in gasit doar in franceza) si care sa poata fi montate pe perete.Le vreau sa ascult muzica, sa ma uit la filme...nu pentru petreceri.Va rog sa ma ajutati cu modele exacte intru-cat cunostintele mele de electronica sunt aproape nule.Va multumesc anticipat pentru raspunsuriRaduLATER EDIT: Am uitat sa precizez ca as prefera nu tocmai varianta cea mai ieftina insa nici nu vreau sa arunc o caruta de bani pentru acest sistem...mai ales ca il folosesc intr-o camera de bloc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 incep eu cu 3 variante de sisteme surround 5.1:1. Magnat Magnum 51 A 720 ron2. Canton Movie 80 CX 1215 ron 3. Magnat Prisma 5100 A 1310 ronpana la 2000 ron mai sunt si alte variante... daca esti ok cu pretul, ti le spun si p-alea... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum