Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Un sfat,sau o afacere

Vizitator xjc0c0

Postări Recomandate

Vizitator xjc0c0

Era doar ca idee,nu le-am facut,saptamana viitoare vor fi gata..Cel tarziu..Acum a inceput "prea minunata" sesiune...Acele 2 sbx 2030 pe care le stii,imparteau aceasi incinta? Ma poti ajuta te rog cu subwooferu? Un proiect,si ce filtru sa cumpar?Poate ca sunt eu novice in ale sound-ului,dar de mic eram fascinat de chestii de genu....si crede-ma nu am de gand sa caut alt hobby..gen timbre,sau apicultura :)). Tunning & Sound.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• CBI

4

• Th3_uN1Qu3

4

• Jimmy

3

• ctindex

3

Top autori în acest subiect

Acele sbx de 8" au fost ale mele acum cativa ani,si ,tot dupa ceva batai de cap,intr-un final le-am dat la altcineva pt ca am simtit ca nu sunt ce vreau eu(pretentii mari la un pret mic,ceva de genu...),care le-a facut exact cum ti-am zis tie.Pt fiecare dif ai nevoie de un volum de 35-40L si cate un tub dinala de 66mm.Daca nu poti realiza o cutie care sa aibe acest volum interior(LxIxA) si sa asezi un dif in ea,o sa te lovesti de probleme mult mai mari mai incoloIn cazul recomandarii mele,la volumul asta mai adaugi cel pt medie,si incerci sa stabilesti latimea fetei ca sa-ti incapa diful de bas.Pt subwfere poti face cum vrei cutiile,dar pt cele de podea pe 3 cai trebuie sa aduci cumva centrul acustic(zona aceea mica dintre tw si medie)la nivelul urechii pt ca 'se aude mai bine asa'Nu imi dau seama cat iti sunt pe inteles indicatiile mele,dar daca par 'complicate',poate ar fi bine sa ramai la planurile tale initiale?Pt a realiza ceva cap coada trebuie si ceva cunostinte nu numai pasiune,si din pacate cred ca vezi,deci daca crezi ca ai capacitatea sa te inhamezi la asa ceva..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări