Vizitator dj_andy Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Nu am gasit nicaieri sau nu am cautat unde trebuia, ceva legat de aceasta piesa cu 8 pini. Provine dintr-un laptop si avand in vedere pozitonarea ei, o parte din pini sunt legati pe ramura de 19V, cred ca este un power mosfet, o sa caut atent traseul si poate are si un condesator ca sa va spun ce tensiune scoate. Problema este ca nu stiu ce as putea pune in loc. Ma poate ajuta cineva cu un data sheet sau cu date despre piesa asta?Va multumesc! Link spre comentariu
Vizitator dj_andy Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Dupa cautari indelungate si cu ajutorului lui emilianovich1 (ID messenger), depantor de laptopuri cu experienta, care mi-a spus ca este posibil ca BD5S1L sa nu fie codul cautat ci ca trebuie sa fie altul, uitandu-ma pe piesa respectiva observ alt cod 4196 si am cautat dupa acesta.In cele din urma, piesa este AO4196 (Dual N-Channel Enhancement Mode Field Effect Transistor withSchottky Diode) si este produsa de Alpha & Omega, pentru cei ce sunt interesati. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum