Paollo Postat Iunie 27, 2005 Partajează Postat Iunie 27, 2005 pe ce site gasesc totul despre SAL-ul meu? am intrat si pe somogy.hu dar nu inteleg ungureste.. ma poate ajuta cineva ? Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Iunie 27, 2005 Partajează Postat Iunie 27, 2005 http://www.somogyi.hu/cikkccs/cikkdokum ... _03_01.pdf ... pentru SPA 3040 Link spre comentariu
LUCI Postat Iunie 28, 2005 Partajează Postat Iunie 28, 2005 Vezi ca SPA 3040 nu e un subwoofer el coboara undeva la 48 Hz cu f3 in incinta de 65 litri inchisa (aceasta incinta e recomandata si de cei de la SAL)Eu am folosit difuzorul si am fost multumit de el dar in incinte full range chiar sateliti.Sa nu intelegi ca nu "baga bas" ca face sa tremure casa ,dar pt unele genuri muzicale (exemplu Hip-hop)parca ar trebui un subwoofer. Link spre comentariu
Paollo Postat Iunie 28, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2005 mi-am dat seama ca basu nu-i chiar cum ar trebui, oricum eu am facut o cutie din pal cam de 65 litri dar am facut-o din niste calcule de-a mele.. adica dupa ochi si in comparatie cu alte boxe. am avut noroc sau chiar am inventat o noua metoda de calcul la cutie? i-am lasat si gaura de bass reflex cu diametru de 8 cm si teava pvc de 15 cm oare e bun sau sa fac gaura mai mare? Link spre comentariu
Postări Recomandate